| PsyhoChild a întrebat:

Gen am trecut in clasa a 9 a si inca nu am vorbit cu niciun viitor coleg.
Toti colegii mei de generala au deja grupuri cu clasele lor dar eu nu am fost invitat in niciunul. Oare am fost cautat pe Facebook dar nu m-au gasit? Credeti ca daca imi actualizez profilul si pun numele scolii vor sti? Listele de pe edu au fost scoase din nu stiu ce motive si nu pot sa caut pe Facebook.Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Bellutza02 a răspuns:

Sunt in aceași situație, nu avem altceva de făcut decât să așteptăm până începe școala și sa fim băgați și noi in grup, oricum nu mai e mult, din păcate.

7 răspunsuri:
| Xdreaper21 a răspuns:

Ce dracu
Eu si daca aveam Facebook pe atunci sau orice retea de socializare nu imi pasa
Eu i-am zis fratelui meu ba nu fi fraier stai in grup sa razi de ce idioti sunt aia si sa ceri tema ATAT

| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! big grin Si eu am avut aceste framantari, la inceput...In cele din urma m-am acomodat. happy Nu e usor,sa stii, e foarte greu la inceput(cu sau fara grup)pentru ca dai de niste personalitati diferite, de cele de care ai avut parte in generala, iar daca nu ai tupeu si vorbele la tine "nu supravietuiesti", laughing sa zic asa.Dar nu am vrut sa te sperii, eu sunt in clasa a 11(trec), si vreau sa spun ca anul al doilea, a fost cel mai frumos an de scoala, din cate au existat.Te vei acomoda, din clasa a 10-a, dar nu ezita sa incerci sa te integrezi din clasa a 9-a! Pacat,ca nu stii care e ipocrit,si care iti spune una in fata,si pe la spate esti vorbit altfel, si mno...o sa fii dezamagit si etc. laughing Totusi, eu iti urez mult succes si toate bune, si speri sa nu pui la suflet rautatea, si sa fii mereu tu insuti! Multa sanatate! happy Funda? (Raspuns castigator)? happy

| PsyhoChild explică (pentru Xdreaper21):

Pai problema este ca nu am fost invitat sau contactat de nimeni :d

| utilizatornou18 a răspuns:

Probabil pentru ca nu ai vorbit inca cu nimeni ar putea fi motivul.n-ai de ce sa iti bati capul. Incearca sa iti schimbi numele daca crezi ca te va ajuta la ceva...Sau imprietenestete cu unul din acei colegi care pe urma te va adauga si pe Tine in grup PUP

| smihai23 a răspuns:

La noi directoarea ne-a chemat pe fiecare de pe listele făcute de ea. De unde știu ei cum vor cădea în clasă

| Xdreaper21 a răspuns (pentru PsyhoChild):

Ba nu conteaza
Eu am facut grup cu cei din clasa mea ca a zis diriga daca nu zicea nu faceam de ce iti pasa asa de tare?

| eckblume a răspuns:

Mai intai cauta pe Facebook grupul clasei tale(specializare, an,...). Iti poti trece liceul pe profil. Poate au cautat si nu te-au gasit. Incearca sa gasesti si tu cativa colegi si le dai cerere.
Oricum o sa vezi ca se vor forma ''bisericute'', ''bisericute''. Daca ai 3 sau 4 colegi cu care te imprietenesti, liceul o sa fie superb.