Cresti.
Fi mai increzator Du-te la prima fata care o vezi in Spania si spune-i ca vrei sa faci cunostinta cu ea. Daca faci asta o sa vezi ce usor iti va fi sa vorbesti cu alte persoane
Si eu m-am mutat cu un an in urma si nu este deloc ușor casa noua scoala noua prietenii noi asta te face mai retras te intimideza faptul ca totul este nou pentru tine. Si nu sti dacă te vei putea obișnui vreodata! Acasă e diferit te simtiai in largul tau mergeai la acceiasi scoala de ani de zile si prieteni tai erau acceiasi. Eu sincer încă sunt aici de 1 an dar mintea mea tot in Romania este parca trăiesc acolo. Sfatul meu este sa mergi înainte si cu timpul o sa îți faci si prieteni la scoala si așa nu cred ca o sa mai fi timid! Încearcă sa traiesti viața așa cum îți place! Nu ai da timpul înapoi dacă ai putea? Sa fi din nou accea persoana din trecut! Cu trecerea timpului te vei obișnui cu copii de acolo si nu vei mai fii așa de timid? Funda?
Nu conteaza. Il recastigi. Ce n-as da sa fiu in Spania, sa nu ma cunoasca nimeni si sa merg la o fata sa ma bag in seama fac cunostinta cu ea..ar fi fain. E naspa ca tu locuiesti acolo dar totusi, asta ar fi un inceput bun nu te teme ca nu esti singurul.
Penaaaa1 întreabă: