Da, poate. Si tu te ai putea alege cu o amenda. Pai mai Ionut, nu mai bine iti iei o vodka in loc sa dai banii pe amenda
Dar nu am facut asta public..ci in privat..prin mesaj.a fost o simpla injuratura la suparare..atata tot.
Pai privat, nu public...in privat am spus.Ea spune ca se duce la politie, dar eu am fost sincer si mi-am cerut scuze.
Ea a spus ca a facut screen la conversatie, ca a dat la nu stiu ce comandant pana mea si ca o sa vad eu mai tarziu ce se intampla..ca a aflat despre mine tot...doar ca nu-mi stie numele de familie dar stie ca sunt in armata si ca vrea sa-mi faca rau...amenintari din astea. Orice om greseste si mi-am cerut scuze de multe ori.Am conversatia ce naiba..chiar am spus-o la suparare.
Da,dar la inceput parea de treaba si e trist ca ne stim de cativa ani...bine..ne stim asa in mediul online, dar nu ne-am vazut pana acum face2face..in fine..prost eu sunt ca am tras de ea si am bagat-o in seama.
Multumesc pentru incurajare.Asa am spus si eu.Nu a fost nici frumos ca i-am vorbit urat si mi-am cerut scuze.Dar nu mai suportam nesimtirea ei.M-am saturat sa ma ignore si eu sa trag de ea, aici eu sunt de vina.
Nu e nimic. Nu are ce sa faca doar pe Facebook. Nu e o dovada sigura.
Mai bine ia-ti o vodka.