Da, poate. Si tu te ai putea alege cu o amenda. Pai mai Ionut, nu mai bine iti iei o vodka in loc sa dai banii pe amenda
Daca se decide sa iti faca reclamatie la politie, pentru jigniri si defaimare pe un site public, atunci risti sa iei amenda.
Daca te da in judecata, poate sa castige bani buni.
Dar nu am facut asta public..ci in privat..prin mesaj.a fost o simpla injuratura la suparare..atata tot.
Daca a fost in mesaj privat, atunci nu risti nimic.
Blocheaz-o si scapi de ea.
Pai privat, nu public...in privat am spus.Ea spune ca se duce la politie, dar eu am fost sincer si mi-am cerut scuze.
Nu o mai baga in seama. Odata ce ti-ai si cerut scuze, esti acoperit.
da-i pace, ca nu are ce raporta Politiei, pentru atat lucru nu se deranjeaza nimenni, mai ales ca a fost un simplu mesaj intrevoi doi, in mesageria privata, fara sa fie facut public.
taiei toate contactele cu tine, sa nu-ti ai scrie.
Iar pe viitor, invata-ti lectia: nu defaima pe nimeni in public, ca stiia cum ce risti si nu te mai incurca cu nebune
Ea a spus ca a facut screen la conversatie, ca a dat la nu stiu ce comandant pana mea si ca o sa vad eu mai tarziu ce se intampla..ca a aflat despre mine tot...doar ca nu-mi stie numele de familie dar stie ca sunt in armata si ca vrea sa-mi faca rau...amenintari din astea. Orice om greseste si mi-am cerut scuze de multe ori.Am conversatia ce naiba..chiar am spus-o la suparare.
Nu-ti mai fa probleme, ca nu erai in timpul serviciului, sa poti fii afectat, nu se poate amesteca viata personala cu cea de servici, indiferent cate imagini ar trimite ea la comandantul tau.
Nici daca ajungi la tribunal nu ti se poate face nimic, ai dovada ca ti-ai cerut scuze si nici nu judecator nu se complica cu o femeie nebuna, pusa pe razbunare.
Da-i pace, nu mai sta la conversatii cu ea, ca nu-i normala.
Da,dar la inceput parea de treaba si e trist ca ne stim de cativa ani...bine..ne stim asa in mediul online, dar nu ne-am vazut pana acum face2face..in fine..prost eu sunt ca am tras de ea si am bagat-o in seama.
Multumesc pentru incurajare.Asa am spus si eu.Nu a fost nici frumos ca i-am vorbit urat si mi-am cerut scuze.Dar nu mai suportam nesimtirea ei.M-am saturat sa ma ignore si eu sa trag de ea, aici eu sunt de vina.
Nu e nimic. Nu are ce sa faca doar pe Facebook. Nu e o dovada sigura.
Mai bine ia-ti o vodka.