| Ștefăneișăn a întrebat:

Hai salut.De curând (când a început școala, aproape, sunt a 8 a)m-am văzut cu o fată pe hol.Atunci avea prieten, dar s-au despărțit acum o săptămână. Acum suntem împreună (de ieri) și țin la ea, și ea la fel, s-a despărțit de ală ca să fie cu mine si pentru că o înșela.Bun, deci ne înțelegem foarte bine si bla bla, dar azi, în pauză, a venit un prieten de al meu, și mi-a arătat niște poze cu ea, in chiloți tanga, și dezbrăcată + o poză până la sfârcuri, si una cu lubrifiantul lângă ea.Mi-a căzut fața.Am întrebat-o de ce, dar ea spune că de ziua ei (acum 3 luni) a venit vara ei la ea, și au jucat adevăr și provocare la ea acasă (doar ele două cică).S-au îmbătat (vara ei are 17 ani) si i-a pus prietenei mele niște provocari, adică să facă acele poze, și ea a făcut.Nu știu dacă să o cred, azi în stație și-a cerut iertare de mii de ori, dar nu i-am zis nimic.Ce aș putea face? Dacă e o curv*.

Răspuns Câştigător
| NewTerminator a răspuns:

Frate sunteti a 8a. Wtf. Zi mersi ca fata e dezghetata. Mai e, nu mai e virgina. Conteaza si nu prea. Tu nu esti destul de copt la creier pentru asa ceva, dar go4it.

Pozele alea au fost o joaca a unei fete fara prea multe inhibitii. Sa presupunem ca te culci cu ea. Cine e mai castigat? Tu ca te-ai culcat cu ea sau restul care au ramas cu laba?

Mor cand va vad ca faceti atata caz pentru chestii de acest gen la varste mici. Nu o iei de nevasta. Distreazate!

5 răspunsuri:
| 1cristian1990 a răspuns:

Prietene ce intelegi tu prin curva? Eu inteleg o femeie care se ofera la toti si cel mai adesea le gasesti pe traseu! Ca a avut prietena ta o relatie amoroasa cu cineva nu inseamna ca e curva! Si poate intr-adevar spune adevarul! Sau daca chiar a avut o relatie amoroasa cu cineva si i-a facut poze ca sa se rada de ea e un nesimtit respectivul si un barbat de **** ii e ciuda ca nu o mai poate avea si arata pozele! Dar nu stiu cum au ajuns pozele in mana coleguli tau, verisoara ei sa fie chiar asa proasta? Ramane la aprecierea ta daca vrei sa mai ramai cu ea sau nu, e frumoasa o relatie bazata pe iubire in care puteti face dragoste dupa dorinta voastra si e un atuu ca nu e virgina, la varsta mea nu m-ar atrage una virgina, sincer!

| Ștefăneișăn explică (pentru 1cristian1990):

Tot liceul le are (aproape) toti prostii isi fac l*ba pe pozele alea, si nu cred ca te-ai simti ok, ca altii se masturbeaza pe pozele iubitei tale.

Răspuns utilizator avertizat
| NameHarris a răspuns:

Curva este acea care se *** cu toti! Ce a facut ea este o simpla joacawinking ai pute sa ii spui ca o creziwinking

| 1cristian1990 a răspuns (pentru Ștefăneișăn):

Nu mi-ar placea sincer laughing sa mi-o cunoasca toti din poze tongue Poti avea o relatie ascunsa cu ea, doar nu te casatoresti cu ea! Ii spui ca in felul acesta nu puteti avea o relatie la vedere! Daca accepta una ascunsa de ochii lumii si in felul acesta puteti face ce doriti! Acum tu stii, dar daca nu vrei complicatii, gaseste-ti alta!