Buna, doar el stie ce simte, orice e posibil, se poate ca el doar sa glumeasca cu tine, dar depinde daca mai face asa si cu alte fete sau doar cu tine? Daca o face doar cu tine e mai mult ca sigur ca te place, te vrea in preajma lui si poate vrea sa te faca sa te indragostesti si tu de el, este un mod de a iti atrage atentia, nu stiu, eu una cred ca t eplace, daca il placi si tu spune-i ce simti!
Nu isi bate joc. Nu stia cum sa-ti spuna ca vrea sa fiti impreuna Hai accepta-l. Bafta!
Atata timp cat e baiat, fii sigura ca orice se poate intampla! Asa ca... nu stiu... profita! Poate fi adevarat.Insa fii pregatita, in caz ca e "vrajeala" sa nu suferi prea mult.
De la glume ca acestea se poate ajunge foarte rapid la un lucru cat se poate de serios. Exista mai multe variante, dar cea care bate cea mai mult ar fi ca te considera o persoana mai speciala si de aceea nu te intreaba la fel cum face cu toate fetele, ti-o zice mai pe ocolite. E clar ca te place, sau daca n-ai specificat tot te considera o foarte buna amica.
Geo2969686 întreabă: