Da, normal ca se pot schimba. Si eu am persoane cu care sunt foarte seaca si plictisita ca nu simt nimic pentru ele, ba chiar rea, dar cu cei la care tin sunt afectuoasa si mereu gata sa-i ajut. Am avut si relatii in care m-am despartit de partener ca ma plictisea si relatii cand sunt trup si suflet pentru el. DEci da, clar tine de persoana + ca stiu si alte cazuri ca mine.
Omul nu se schimba niciodata,doar ca omul nu se cunoaste nici pe el, asa ca de multi ori te poate suprinde uni, uni vor sa para mai reci, dar sunt buni de fapt, de multi ori omul asa zis bun e mai rau ca ala care se face ca e mai rece
Totul tine despre persoanele in cauze, si despre ceea ce simt unul pentru celalalt.
Despre modul in care sunt ele ca persoane.
Eu cred că nu toate persoanele se schimba. Putini reușesc. Daca o persoana chiar vrea sa se schimbe și face tot posibilul și mai este și ajutata de alte persoane atunci este posibila schimbarea.Sau atunci când o persoană a facut un rău și acest rău i-a marcat oarecum viața atunci acea persoana din motive Sa nu se întâmple alte cazuri încearcă să se schimbe.Mai sunt și oameni indiferenti care fac rău și le este totuna.