| Man_Dyana_1999 a întrebat:

He TPU o prietena de-a mea are o problema si m-a rugat sa o ajut dar, nu stiu cum... Am fost ieri intr-o excursie si din cauza raului de masina a stat in fata langa sofer si doamna diriginta si pe parcursul excursiei s-a indragostit "nebuneste" de sofer o.O si l-a vazut prima data in toata viata ei. A fost sigura ca nu-l mai vede si i-a facut o poza la care se uita mereu si dupa cum spune ea "mereu cand ma gandesc la el ma trece un fior rece si imi bate inima repede rau da tot ". Nu stie foarte multe despre el si m-a intrebat ce sa faca si eu nu am spus nimic si i-am zic ca o sa ma gandesc.
Voi ce ati face in situatia EI?

Răspuns Câştigător
| AR1373 a răspuns:

Eu una i-as da o palma peste fata sa ca-si revina.

6 răspunsuri:
| beatrice1bea a răspuns:

N-am nici-o idee părerea mea este că dacă el este mult mai mare decât ea să-l uite, și să șteargă poza aia...

| HaHaGirl a răspuns (pentru AR1373):

Da asa e,eu am gasit elicsirul iubirii, BATAIA! Nu aveti idee cat de amorezata era colega de banca a iubitului meu, ma rog fostul, pana am prins-o stand de vorba cu el in holul liceului si cand am luat-o odata de par si am pus-o si m-am urcat pe ea pentru a i-l aranja si mai bine, a 2 a zi nici nu-l mai cunostea, deci merge, bataia este medicamentul iubirii functioneaza mai bine ca orice.Eram a 12 a acum 2 ani si nici ca am mai avut probleme cu alte parasute prin liceu dupa, bun sfat asta al tau laughing

| BubbleShoot a răspuns:

Wtf. pai banuiesc ca soferul este mai invarsta are familie etc. nu ar trebui sa se gandeasca asa ..totusi sa nu fiu rea dar ce are de gand? vrea o relatie cu el?laughing) scuze. spune i si tu sa fie realista sa isi de a seama cum stau lucrurile de fapt si sa nu mai gandeasca aiurea si sa viseze asa. Linisteste.o sau spune-i sa inceteze cu glumelelaughingbig grin

| Man_Dyana_1999 explică:

Mda,dar ea spune ca "dragostea n-are varsta" WTF e nebuna laughing
Incerc cu bataie... daca nu merge o mai bat o data happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne-am dat naibii. Avem 12 ani, abia suntem in stare sa ne incaltam singuri si ne indragostim de soferi de microbuze care ne-ar putea fi tati.
Spune-i amicei tale sa-si dea doua palme la fiecare jumatate de ora. Dupa vreo doua zile o sa-i treaca.

| AR1373 a răspuns (pentru HaHaGirl):

laughing