Hmmm... Majoritatea pastilelor nu au efect, iar cele care au, vin la pachet cu multe alte surprize neplacute crede-ma.Si eu eram odata interesata de asa ceva.Odata...Eu as zice sa faci sport (inot, badminton, handball ) ceva funny care te intereeaza si iti place si sa uiti de pastile . Succes
Hmmm... Majoritatea pastilelor nu au efect, iar cele care au vin la pachet cu multe alte surprize neplacute crede-ma.Si eu eram odata interesata de asa ceva.Odata...Eu as zice sa faci sport (inot, badminton, handball ) ceva funny care te intereeaza si iti place si sa uiti de pastile . Succes
Nu sunt bune nici pastilele. Cel mai bine este sa mergi la un nutritionist.
Iti spun ca si mama mea a incercat multe pastile! printre care din Italia ceaiul verde, ceaiul rosu, batoane si chestie grea era ca manca prajeli cu ele si nu prea facea sport asa ca incearca sa mai faci sport si diete! succes! Fundita?
NU lua pastile! Eu am luat, am slabit, si peste 3 luni am pus totul la loc, chiar mai mult! da-mi mesaj daca vrei sa iti zic mai pe detaliat!
Sunt la farmacie.Dar nu prea sunt eficiente deoarece ele doar te scapa de pofta de mancare, deci dupa ce o sa renunti la tratament o sa pui la loc.Succes!
Fa sport si mananca sanatos.Nu inteleg cum cineva poate fi gras.Eu am 1.69 si 46 de kg si bag in mine si degeaba.
Depinde ce pastile, daca sunt medicamente trebuie sa le eviti, daca sunt suplimente e ok, sunt naturale si te ajuta, dar tot alimentatia si antrenamentul sunt baza.
Carnitina spre ex. ajuta la folosirea grasimilor pentru energie si e naturala ( se gaseste si in mancare ), daca iei inainte de antrenament o sa-ti dea energie si te ajuta la arderea grasimii.
Am luat Acai. si dupa ce am slabit vreo 10 kg le-am pus la loc dupa cateva luni.
Da, m-am uitat pe net, nu e supliment, e medicament, exact ce trebuie sa eviti.
Suplimentele te ajuta fara efecte secundare, dar DOAR daca ai antrenament si o alimentatie corecta, eu asa am slabit 17 kg si nu am pus nimic la loc ( treptat, evident, cam 2-3 kg / luna, incet si sigur )
Marian_George_1997_3dh2 întreabă: