| SunHee a întrebat:

Heeeelp TT.TT Cum pot slabi 5 kg pana la vara? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Jouliete a răspuns:

Poti slabi facaind mult sport, tinand o dieta (adica mai multe fructe si mai putina mancare grea).si ar fi recomandat sa mergi la sala. Uite am sa-ti dau cateva trucuri de slabire :http://www.gandul.info/......70184.Sper ca tiam fosst de folos. Funda?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mergi pe o alimentaţie săracă caloric, evită prăjeli, grăsimi, alimente preparate industrial, consumă multe fructe, legume proaspete, minim 2 litri de lichide, multă mişcare în aer liber.
Te pup!

| anutzaEu a răspuns:

1.Bea multa apa.
2. Tine dieta sau post.
3.Mananca un fruct, de dimineata, cand te trezesti, CU O ORA INAINTE DE A MANCA MANCARE!
4.Nu mai manca dulciuri sau mancare de la fast-food pentru un timp.
5. Daca stai la bloc, urca si coboara scarile de cate ori vrei tu.
6.Fa 30 de abdomene, flotari, genoflexiuni..., iar dupa ce te-ai obisnuit fa din ce in ce mai multe.
7.Culca-te devreme(PENTRU CA ATUNCI CANT OMUL DOARME MAI PUTIN DE 8 ORE SE INGRASA)
8.Du-te si alearga sau plimbate cu bicicleta/rolele prin parc.
9.Nu manca nimic dupa ora 19:00(7 seara)
Maxim ora 7 seara.
Sper ca te-am ajutat!
BAFTA LA SLABIT!

| Rruxyy a răspuns:

Fa mult sport, incearca sa respecti cele 5 mese zilnice, 3 mese principale si 2 gustari, renunta la dulciuri cipsuri si mancare fast food. Ai grija sa bei 2 litri de apa pe zi. Incearca sa manci la cina mancare usoara, carne de pui la gratar, carne de curcan tot la gratar, sau fierte, legume fierte, evita prajelile. Sper ca te-am ajutat si sa aud numai de bine.