Intre noi au existat doar interese...Si acum nu mai suntem amandoua. Ai fost una dintre persoanele perverse...Care stii bine, nu ne placeau noua!
Stiti si voi, mereu ma cautati cand aveti nevie de ceva. Dar la greu nu ma cauta nimeni orice s-ar intampla
Sunt prietena voastra doar cand aveti nevoie de mine. In rest, nici nu ma bagati in seama cand ceva nu va convine
Sper sa-ti placa:* (sunt compuse de mine )
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Mi-am ingropat vise, sperante,
Intr-o falsa prietenie.
Am constatat
Pretenul` cel mai apropiat
Plin de invidie m`a tradat
Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost!
Un prieten de interes este mai primejdios decat un vrajmas.
Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului.
Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile.
Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
Tradarea, acest cuvant prea greu prelins pe obrazul unui neinsufletit ataca si cele mai intunecate colturi ale unui suflet pur si nebiruit de nici o atingere!
Mi-am ingropat vise, sperante,
Intr-o falsa prietenie.
Am constatat
Pretenul` cel mai apropiat
Plin de invidie m`a tradat
Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost!
Un prieten de interes este mai primejdios decat un vrajmas.
Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului.
Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile.
Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
Un om a spus candva o vorba mare. iarta'ti dusmanii ca sa ii enervezi mai tare!
Învaţă să învingi lacrima cu un zâmbet chiar şi atunci când doare. Învaţă să uiţi de prietenii ce te-au trădat şi gândeşte-te la cei care nu au făcut-o
Drumul catre casa...
Sper, sa-ti placa.
E poza aia: Oh imi cer scuze... Am uitat ca apelezi la mine doar cand ai nevoie.
Am uitat ca exist numai atunci cand aveti nevoie de ceva
imi sunteti prieteni numai atunci cand altcineva renunta la voi, eu vreau totul sau nimic
Funda?
Http://diky.info/ro/status.php uite aici poate gasesti niste statusuri pa placul tau