Buna! Ai nevoie de cel mai mare aliat al fetelor in situatia asta, increderea, pe care nu ai cum sa o obtii decat vorbind cu el trebuie sa profiti de circumstante si sa vorbesti cat mai mult cu el, nu despre chestii aiurea doar de dragul de a face conversatie, ci chestii pe care pur si simplu vrei sa le afli despre el . Nu trebuie sa pari emotionata, sau serioasa ci sa fi tu. Daca dupa un timp observi ca nu a adus vorba deloc de chestii legate de sentimentele lui, atunci incearca sa aduci tu vorba de asta subtil, sau direct cum iti este tie mai comod. Ai putea sa il inviti si sa iesiti la un suc, un film, in parc orice ocazie de a vorbi doar tu cu el este un pas inainte . Multa bafta iti urez si sper ca te-am ajutat!
Mereu găsesc chestii banale ca să pentru vorbi cu el, doar ca să îl bag in seamă. El mereu ma bagă în seamă şi mă întreabă chestii inutile şi ma bucur de acest lucru, chiar dacă e banal. Cum pot ştii dacă mă place cu adevărat? Când am vazut ce a scris pe caiet l-am întrebat dacă el a scris şi a zis nu, apoi a schimbat repede subiectul.
Trebuie sa vorbesti deschis cu el si poate a schimbat subiectul pentru ca nu voia sa recunoasca ca el a fost, iar daca el nu simte acelasi lucru nu trebuie sa te demoralizezi, nu e sfarsitul lumii