Cred ca este timid. Si prin faptul ca ti-a zis ca vrea ca tu sa il saluti vrea ca tu sa spargi gheata. Vorbeste cu el pe fb intreaba-l de ce nu te-a salutat, vezi ce iti spune si data viitoare saluta-l tu.
Eu cred ca e rusinos cu siguranta ii este rusine de colegii lui de clasa sa nu rada sunt ferm convins ca, daca ai fi numa tu cu el sa r schimba situatia... batei un apropo film parc ceva si vezi cum reactioneaza succes
Cel mai probabil e timid.nu stiu ce sa zic exact, daca i-ar fi placut de tine ar fi trebuit sa ia initiativa...ma rog o las pe seama faptului ca e timid si atat, poti sa mai vorbesti cu el pe fb, n-ar fi chiar rau.
Pai intreaba-l de ce nu a vorbit cu tine, si zi daca iese pe afara(daca stati in apopiere) daca nu ii zici poate dupa ore va plimbati si voi sa va mai cunoasteti:*
Cred ca ori ii e rusine ori vrea sa faca misto de tine.Si eu am prieteni așa mai rusinosi dar ne salutam... Vorbește si tu cu el si intreaba-l daca l-ai supărat cu ceva. Daca tot continua sa nu salute nu-l baga nici tu in seama