| PandaCrusher a întrebat:

Heei, happy
Imi place un baiat mai mare cu 3 ani ca mine. Problema e ca desi totusi el e a10a si eu a7a. eu sunt cu ceva cm mai inalta.Eu am 1.65 si el in jur de 1.60.
El merge cu acelasi autobuz ca mine spre/de la scoala.Am incercat sa ma imprietenesc cu el dar nici o sansa. Anul trecut am incercat sa vorbesc cu el pe mess. dar ma injurat straight face. iar anul asta uneori cand asteptam sa se deschida poarta la scoala se uita fix la mine in ochii mei. Numai inteleg nimic... Vreun sfat?

2 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

Wow ce mic e:O.laughing) Eu sunt de'o varsta cu el si am 1. 75 si sunt fatalaughing. Oricum nu inaltimea e problema, ci cum ti'a vorbit. Tu nu ar trebui sa ii mai dai atentie si sa nu te mai intereseze.Crede'ma nu vrei unu ca elwinking. Si nici problema cu anii nu e chiar o problema.happyEu am avut o relatie cu un tip cu 14 ani mai mare ca mine si chiar n-a avut nici o legatura varsta.In situatia ta, problema e caracterul lui. Din moment ce te'a si injurat te'a pierdut din start.Deci cauta pe altcineva. O sa tot ai timp de relatii si o sa dai de tot felul de baieti.Pe el lasa'l in urmahappy. Sper ca te'am ajutat:*.

| LoveNeverDies a răspuns:

Nu ar avea nici o legatura faptul ca e mai mare decat tine daca ar tine cu adevarat la tine. dragostea nu are varsta.de gandit ar trebui sa-ti dea faptul ca te-a injurat. vrei un baiat langa tine care te trateaza asa, te jigneste? eu cred ca meriti mai mult.nici in privinta inaltimii nu ar trebui sa-ti faci griji.conteaza sa se comporte frumos, sa-ti vorbeasca frumos, daca nu i-ai fi indeferenta. take care >big grin