anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heei! Sa incep cu prezentarea : Am 13 ani, sunt din constanta, am 1, 59 m. Cum as putea sa strang bani pentru un telefon "Samsung galaxy mini 2 s6500"? Vreau sa il iau la abonament pe cosmote. Ai mei mi-au promis ca mi-l cumpara de 4 luni, si tot de 4 luni ma amagesc si ma amana de pe o zi pe alta! Nu mai am rabdare! as face orice sa am telefonul acela! Abonamentul este 60 lei cat alocatia mea deci il pot plati singur. Pretul lui la abonament este 150 lei pentru ca am "niste puncte la magazinul lor"... Ideea este cum strange bani? As face orice! Sa impart pliante. Alte idei? sad Va rog mult de tot! V-as fi foarte recunoscator! Multam si o seara placuta tuturor :*

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Am vazut un anunt in care una de varsta ta se ofera sa plimba caini, nu mai tin minte cat cere pentru 1 ora.
Poti incerca si asta.

4 răspunsuri:
| RoxxRoxanne a răspuns:

Din banii tăi de buzunar să îți tot strângi. Să te mai rogi de membrii familiei (bunici, nași, frați etc.) sau dacă nu, timp de câteva lui 2-3 nu cheltuiești banii din alocație.

| prizeFTW a răspuns (pentru evenso):

Cum am pus acel anunt pe un site de anunturi in 30 minute m-a sunat un om m-am dus la el am luat cainele si cand m-am intors dupa 10 minute el plecase la lucru sotia lui a luat cainele in casa si mi-a dat 30 lei! laughing)) Ms =]

evenso
| evenso a răspuns (pentru prizeFTW):

BRAVO!
Ma bucur pentru tine!
Spor la adunat banuti happy

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Faptul ca ai 1, 59 1, 80 sau 127m nu spune nimic. Nu poti munci decat de la 15 ani cu acordul scris al parintilor si de la 16 dar nu cu norma intreaga si doar anumite munci.