| YaoiPerfection a întrebat:

Heei TPU! Am inceput sa scriu o poveste de dragoste, dar in acelasi timp si cu crime, sange, sadica etc... Faza e, ca eu pot sa scriu doar cand ascult muzica si pe net nu gasesc nicio melodie sadica, la televizor nici atat. Aveti voi niste melodii...nu neaparat sadice, poate fi si rock, dar nu rockul, in care unul urla ca descrieratul in microfon. Cred ca 3-5 melodii mi-ar junge.

Cele mai bune melodii >---funda! :*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de limba ta romana! Invata sa scrii corect, si apoi sa scrii carti! Din cauza unora ca tine a ajuns tara aceasta unde a ajuns. Ai greseli majore in postarea ta. Sunt peste zece la numar.

| YaoiPerfection explică (pentru anonim_4396):

Eu nu te-a intrebat de greselile mele gramaticale, avand in vedere ca a scris de pe telefon. Doar am intrebat daca aveti niste melodii rock pentru o poveste mai sadica...Dar nah, ce intreb eu si inteleg oamenii astia fara cap... Pentru informatia ta, cap de chibrit, eu scriu carti si poate am si eu cateva greseli in ele, dar ideea conteaza. Nu greselile de ortografie.
Va gasiti voi, oamenii cu nasu' pe sus, sa comentati asa, de nebunii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru YaoiPerfection):

Vai de tine, fetito! Tu te vezi ce si cum scrii? Ce daca ai scris de pe telefon? Asta nu e o scuza! Nu esti singura persoana de pe TPU.ro care scrie de pe telefon. Altii de ce reusesc, iar tu nu reusesti? Stii de ce? Fiindca te consideri"mare desteapta", dar, de fapt, esti exact invers. In locul tau, mi-ar fi rusine sa spun ca scriu carti. Tu te vezi cat de jalnic scrii? Daca si cartile pe care vrei sa le scrii sunt la acelasi nivel ca si scrisul de aici, atunci, cu siguranta, nu iti va publica nimeni cartile. Cine te-a mintit ca ai talent?

| YaoiPerfection explică (pentru anonim_4396):

Si cine esti tu ca sa imi spui mie ce sa fac? Nu esti nici mama, nici tatal si nici fratele meu mai mare, ca sa imi pui tu scotch la gura! Iti dai seama ca ai scris "mare desteapta" in ghilimele ceea ce inseamna ca ma faci proasta, apoi spui ca sunt pe invers, ceea ce inseamna ca *** desteapta laughing...Tu macar citesti ceea ce scrii? Pff, mai bine taci din gura. Si din nou, eu nu am spus ca vreau sa imi spui cum scriu sau daca am talent la scris. Eu am intrebat pe cei care chiar vor sa ma ajute, daca au vreo melodie rock, dar ce sa inteleaga lumea in zilele de astazi?