| Notmyaccount a întrebat:

Heeyyy. Credeti in dragoste la prima vedere? Va rog sa ca argumentati raspunsurile.

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu există dragoste la prima vedere, cum nu există nici dragoste la prima tastare. Când vezi pe cineva prima dată și se aprind niște beculețe e pentru că anterior tu ai creat această construcție în mintea ta. Ai stabilit de înainte ce găsești atrăgător și ce nu la o persoană de sex opus. În fața ta s-a conturat o adunătură de elemente a - z cu 1 - 1000. În funcție de cât de multe elemente considerate de tine favorabile anterior pare să aibă persoana respectivă îți vei dori să faci sex cu ea și eventual să o cunoști mai bine sau invers. Nu cred că dragostea ține doar de fizic. Poate unii nu știu ce înseamnă diferența dintre erecție și îndrăgostire. Însă la mine e destul de clar când mi se scoală la datorie pentru că una arată foarte fain și când mi se scoală în fascinație pentru că o tipă e frumoasă, senzuală fără să pară că se vinde dar pare să aibă și ceva personalitate pe placul meu, caracter. Atât cât pot distinge în cele câteva momente de observare, de aici îndrăgostirea, dorința/nevoia de a fi ce vreau eu să fie.

19 răspunsuri:
| AnoAnonima0 a răspuns:

Da.De ce? Pentru că sa zicem că intrii într-un club sau într-o clasă noua vezi pe cineva atât de diferit de ceilalți, puțin mai retras și frumos/frumoasă.Pur și simplu te atrage chestia asta și cu timpul te îndrăgostești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti destul de prost, e posibil orice. Chiar si dragoste la prima vedere

| RAY a răspuns:

Eu cred pentru ca am patit asa ceva, dar nu cred ca fetele iubesc cu adevarat si sunt doar pe profit asa ca degeaba o iubesti ea te vede ca pe un bancomat

| Fantastic7 a răspuns:

Dragoste nu, poate doar îndrăgosteală.
Având în vedere că e la prima vedere, e clar că are la bază atracţia fizică, deci nu ai cum să numeşti dragoste ceva atât de superficial.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred in atractie fizica la prima vedere. Nu are cum sa fie vorba de dragoste/iubire la prima vedere pentru ca oamenii nu comunica telepatic intre ei astfel incat sa aiba sansa de a nutri sentimente atat de profunde unul fata de celalalt.

| Evolettee a răspuns (pentru RAY):

Nu toate fetele sunt asa, adevarul este ca au inceput din ce in ce mai multe scursuri sa fie intresate doar de bani, dar din fericire mai sunt si fete care vor un suflet bun și nu banii unui băiat. Dar dacă stau sa ma gandesc mai bine nu se mai numesc fete/femei dacă doar banul este atractia lor.

| Evolettee a răspuns:

Nu cred în dragoste la prima vedere, doar dacă vezi pe cineva si te atrage felul cum arata. Cand te îndrăgostești nu fizicul e pe primul plan, trebuie sa il cunosti. Parerea mea, nu as putea sa ma îndrăgostesc de cineva dacă nu stiu cum e el.

| RAY a răspuns (pentru Evolettee):

Mai exista si alea sunt atrase de badboys care le vede ca obiecte sexuale in timp ce tu baiat cuminte esti in zona prieteniei

Nu,ai mai generalizat odata la o intrebare de a mea cu aceasta chestie ca noi preferam doar bad boys in timp ce băieții cuminti sunt lasa ti de o parte. Sincera sa fiu noi femeile suntem atrase de bad boys încă din trecut, cand trăiam in pesteri stii cand aveai nevoie de un bărbat puternic care sa te protejeze de pericole. Sunt 2 feluri, bad TOYS care te vrajeste cu cuvinte frumoase si iti spune ca tu esti totul pentru el si ca esti cea mai frumoasă, pana apare alta pe străda si se holbeaza la ea sau pana ajunge intre picioarele tale, iar acesti bad boys care rămân acolo pentru tine si stiu sa te iubească, sa aiba grija de tine. Dar acum fiecare fata dupa capacitate alege felul de băiat care considera ca ii trebuie dacă atat le duce mintea, atata au.

Nu stiam de boytoys astia, da asa e, in trecut traim vremuri grele, iar masculul alfa facea sex cu toate tinerele fertile iar beta cu ce mai ramanea, azi tot la fel vedeti barbati asa e, faza e ca va place sa schimbati barbati din bad in cuminti apoi sa fugiti la alt badboys

Dacă tu ai avut asemenea fete si ai avut o experienta sau mai multe experiente neplăcute ca sa zic asa, nu iti da tie dreptul sa generalizezi, asa cum mai sunt si băieți cuminti care stiu sa aprecieze o fata in egala masura cred ca mai exista si fete, nu multe, dar mai exista.

Fiecare are dreptul sa creada in ce doreste eu numai cred asta e, apropo nu voi alegeti si asa sunteti programate genetic, desi nu e vina voastra ca va atrag barbati frumosi pur simplu e ceva involuntar, daca tot vorbesti de evolutie isi aduc aminte ca doar 10% din masculi faceau sex,majoritatea suntem provideri asta si din cauza noastra,femeile mii de ani nu au avut libertatea de a alege ce vor,tot barbati au inventat si monogamia la femei la barbati nu a existat vreodata, azi cand femeile au educatie, cariera, banii ele aleg ce alegeau femeile atunci asta va duce la scaderea natalitati ceva bun plus la indivizi cu gene mai bune, uitate la norvergia ce barbati hot sunt acolo, in cateva generati barbati vor fi mai frumosi, inalti etc

Da si bărbații aleg la fel si mai si zic "prefer femeile naturale" dar cand vad pe strada o siliconata,botoxata le atârna limba pana in pământ. Doar o pereche de sani si un fund frumos si gata toate calitățile unei femei, nu ne mai trebuie altceva, majoritatea asa sunt si dau importanta acestor "femei" si dupa se intreaba de ce nu avem parte de fete cuminti, numai c****, dupa bani. Pai nu stiu cum să iti spun da unii isi merita soarta. Si nu, nu aleg un bărbat doar pentru ca e frumos, dacă e frumos si degeaba nu am nevoie, mersi.

Asta pentru ca ce ne atrage nu noi alegem si e pur simplu ceva involuntar, mi-a placut de o fata in general care era tarfa scolii, nu noi alegem ce iubim, asta e si farmecul iubiri

| Notmyaccount explică (pentru AnoAnonima0):

"Te indragostesti cu timpul". Adica nu te indragostesti pe loc. Chiar tu ai spus-o...

| Notmyaccount explică (pentru RAY):

Nu pot sa-ti sustin ideea legata de fetele care nu iubesc cu adevarat, dar multumesc pentru raspuns.

| RAY a răspuns (pentru Notmyaccount):

Ar fi culmea sa suti asa ceva find fata

| Notmyaccount explică (pentru Bacemi):

Cam asa gandesc si eu...

| Notmyaccount explică (pentru Bacemi):

In mod normal nu ar trebui sa aleg un raspuns castigator, deoarece eu am cerut parerile voastre personale. Parerile nu sunt corecte sau incorecte. Nu, parerile sunt pareri si atat. Raspunsul castigator va fi cel al utilizatorului care gandeste (mai mult sau mai putin) la fel ca mine.

Întrebări similare