Pai in primul rand spune-le cand sunt si ei intr.o dispozitie mai buna asta-i un punc alt punc este sa le spui mai ezitant le spui incet"pai mama uite teza la latina bla bla bla a fost atat de grea bla bla bla m.am chinuit la ea toata ora am incercat sa-mi amintesc tot bla bla bla si uite nu am facut bine pentru ca mai ales eram stresata si bla bla bla " ceva de genul bai de la tine lungesti totul ca sa para mai sofisticat sa te inteleaga ca a fost greu ma rog chiar daca poate nu a fost nu dealta dar si eu urasc latina x_x eu asta zic ca e cel mai bine BAFTA >
Tu ii cunosti cel mai bine pe ei si stii cum ar trebui sa ii iei, si cel mai bine spune-i doar celui mai indulgent... eventual fa-i sa sa simta vinovati ca din cauza lor nu ai putut sa inveti(eu asa faceam in liceu). Uite un blog bun care sa te ajute pe viitor si unde poti sa lasi intrebari la comment http://ditoatisinika.blogspot.com/
Mama ta ti-a spus bine. Nota arata cat te-ai straduit, arata munca ta si seriozitatea cu care tratezi limba/ora.
Cum sa le-o spui, decat verde-n fata? Or sa fie suparati, caci si au de ce. Bine ar fi sa incerci sa repari ce-ai stricat.
Ideea e ca latina din liceu e altfel decat cea din generala, e singura pe care nu o pot intelege, am si un profesor dificil si na. Ai mei stiu ca am problema cu materia asta si nu pot scoate mai mult de 7 la ea.