La dermatolog am fost si eu. Am luat 6 luni sotret si mi-au trecut. Sotret + multe alte creme scumpe, dar nu lua de capul tau, du-te la alt doctor, fa-ti analizele si vezi dupa ce alegi sa faci.
Am si eu o prietena care are probleme cu acneea si la fel ca tine, a fost la dermatolog. A trebuit sa cumpere 2 creme, pe una o aplica dimineata si pe cealalta seara. Dupa ce a terminat tratamentul, iar au inceput sa-i apara cosurile. Depinde de tenul fiecaruia. Ca de exemplu, eu am tenul gras. Nu am acnee, dar imi mai apare cate un cos. Si cand imi apare...nu mai scap de el o perioada. Insa de cand imi dau cu crema de galbenele, nu mai am o problema cu asta. Poti sa incerci, ca pana la urma nu patesti nimic.
Succes!
Si eu ma confrunt cu ele de vreo 3 ani...am fost la dermatolog, am luat tot felul de creme, solutii dar nimic.Inainte le aveam mult mai mari din cauza faptului ca luam creme din auzite, dar nici alea de la medic nu mi-au facut ceva, dar acum nu mai am atat de multe, ci mai degraba cicatrici...trebuie sa stepti, pubertatea e cel mai mare dusman, cu toate ca are si parti placute.