Salut DedeeAndreea!
In primul rand, nu trebuie sa iti fie jena de ce ai facut. Viata sexuala a fetelor incepe undeva intre 14-17 ani, deci nu ai facut nimic chiar atat de grav. Probabil multe din colegele tale si-au inceput-o dar le este rusine sa spuna.
Daca inca iti mai pare rau, te sfatuiesc sa te spovedesti, iar dupa aceea te vei simti mult mai bine. Nu trebuie sa iti fie rusine de preot caci a auzit de o mie de ori povesti asemanatoare.
Tine minte: Nu este vina ta. Este din cauza unui baiat, probabil mai mare, pentru ca si-a batut joc de tine.
Stai linistita! Dupa cum ti-am zis, este normal sa fi facut deja asta. Sa sti ca un om care are dezvoltat complet aparatul sexual, isi poate incepe viata sexuala si mai devreme.
SUCCES!
Nu e normal să îți dorești răul pentru că ai fost păcălită de un măgar.
Probabil nu se va afla, iar dacă băiatu' totuși se va lăuda pe undeva cu isprava, e mai bine să faci mișto de el și să spui la rândul tău că, deși ți-ai fi dorit s-o fi făcut cu el, fraierul n-a fost în stare, pentru că s-a „terminat" singur în izmene și n-a fost în stare să-ți facă nimic. E doar lauda de el, că-i e rușine de ceea ce a pățit. Și chiar e plauzibil ceea ce spun eu aici, toți băieții știu că e posibil să pățească asta cel puțin odată-n viață și chiar te vor crede.
Daca baiatul are putina minte, nu o va face. Daca el povesteste despre tine, fetele il vor ocoli, nici o fata nu vrea sa se afle ce face el cu ea.
Iar tu poti sa pretinzi ca nu este adevarat si ca esti virgina. Nimeni nu o sa te verifice. Ma degraba ai grija sa nu spui tu ceva intre fete ca atunci chiar ca se afla totul.
Stai linistita ca va fi bine.
Stai linistita el se va lauda ca asa sunt baietii in general dar tu nu trebuie sa afirmi sau sa negi ...stai calma totul va fi bine... data viitoare fii putin mai prudenta si atata tot
Singurul lucru care-l poti face este sa accepti asta si sa nu-ti pese chiar daca se afla, cu toate ca nu e bine dar nu esti singura care a facut-o la varsta asta.
Curva vei deveni NUMAI daca vei (scuza-mi expresia) umbla din p_ _a in p_ _a!
Singura greseala e ca ai facut-o prea devreme dar NU e sfarsitul lumii! Singurul lucru ce conteaza: ce vei face de acum inainte! Pentru un singur act mai ales ca era banuiesc din dragoste NIMENI nu te poate face curva sau chiar daca ar spune ar fi cea mai mare minciuna si nimeni nu ar crede cu adevarat ca asa esti. Deci continua-ti viata, NU ai de ce sa te stresezi, ce a fost, a fost, nu mai poti face nimic sa schimbi asta, conteaza de acum ce vei face si sigur de acum te vei gandi de 2 ori inainte sa faci un pas important.
Ce s-a intamplat a fost o lectie de viata, prin asta trecem toti odata, sa ti minte aceasta lectie sa sa inveti din ea!
Incearca sa treci peste. si daca te ajuta roaga-te mai mult. nu pot sa iti spun sa nu te invinovatesti pentru ca esti si tu la fel de vinovata ca el. ar fi trebuit sa te gandesti utin inainte. dar acum nu mai ai ce sa faci. nu te mai gandi la sinucidere in primul rand. o sa vezi ca cu timpul nu o sa mai fie atat de profunde sentimentele. daca baiatul are putin bun simt in el nu o sa spuna namanui. nu are rost sa te tot rogi de el. roaga-te la Dumnezeu.
succes si daca mai ai nevoie de ceva contacteaza-ma
Le spui parintilor sa te duca de urgenta la consiliere psihologica, e clar ca ai nevoie.
Viața sexuală se începe la vârsta de 17/18 ani.Corpul tău ne e pregătit pentru așa ceva.
Acum ce să faci, te simți vinovată.Nu te mai gândi la asta și mergi la biserică mai des.
Ar fi trebuit sa te gandesti de doua ori inainte sa faci prostia asta. Bravo, macar esti constienta ca a fost o greseala.
Nu cred ca ai de ce sa te temi. Daca zice ceva e cuvantul lui impotriva cuvantului tau. Daca nu are vreo filmare sau ceva, stai linistita, poti spune ca ati fost impreuna, a vrut sa o faceti si ai refuzat iar acum e frustrat.
Scuze ca ma bag, stiu ca nu e treaba mea dar..."viata sexuale a fetelor incepe undeva intre 14-17 ani". Nu e prea bine sa spui asta. In mod normal ar trebui sa o incepi in jurul varstei de 18 ani nicidecum 14-15-16. Sunt destule fetite ce scriu pe TPU. Daca intra cineva si iti citeste comentariu chiar o sa creada ca e ceva normal sa faci sex la 14 ani.
Buna, Andreea,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
In primul rand nu a fost vina baiatului, a fost vina ta. Tu ai acceptat, baiatul si-a incercat sansa si a mers. Nu te-a luat cu forta, nu te-a santajat etc. Insa, este in regula, toti facem greseli. Important este sa ne asumam vina.
Ai toata viata inainte si daca se afla si daca nu. Nu este sfarsitul lumii. Nu esti nici prima si nici ultima fata care isi incepe viata sexuala prea devreme si regreta. Altele mai raman si insarcinate.
Nu ai nevoie de spovedanie. Fizic vorbind esti gata pentru inceperea vietii sexuale. Oarecum.
Nu ai de ce sa te sinucizi pentru asa ceva. Este o lectie pe care ai invatat-o. Consider-o incheiata si treci mai departe. Nu mai poti sa schimbi ce ai facut.
Daca se afla ceva neaga si neaga cu nerusinare. Poti foarte usor sa i-o intorci, spunandu-i ca se lauda pentru a compensa ceea ce nu a putut sa faca si pentru a-si ascunde frustrarea. Nimeni nu are de unde sa stie ce s-a intamplat intre voi doi. Este partea ta de poveste si partea lui, lumea va crede oricum ce vrea.
Cat despre copilaria pe care ti-ai pierdut-o, copilaria o pierzi oricum cu inceperea vietii sexuale sau nu, este o chestie pe care nu ai cum sa o influentezi.
Faza e ca eu inca ma simt copila si inca ma comport ca o copila normala de 14 ani si sunt bine dispusa..Nu vreau sa ma maturizez.
Nimeni nu vrea sa se maturizeze, dar toti o facem.
Insa, fara suparare faptul ca te gandesti deja la relatii, faptul ca ti-ai inceput deja viata sexuala si chiar daca nu ti-o incepeai, simplul fapt ca ai trecut de la papusi la baieti este un semn in sine al maturitatii.
Off Doamne si eu am facut aceiasi prostie cand aveam 14 ani si pana in ziua de azi imi pare extrem de rau .dar asta este viata merge nu.n
Nu sunt de accord cu Bunny ca tu esti de vina. Ai fost pacalita, eu la varsta respectiva le spuneam fetelor din start ca nu imi doresc o relatie cu ele. Mi s-a parut dezgustator sa le mint.
Nu vad cum ar putea sa afle altcineva fara sa le spui tu. si stai calma ca nu e sfarsitul lumii, omul cat traieste invata.
https://www.youtube.com/watch?v=OsB2wtH24D8
"Tine minte: Nu este vina ta. Este din cauza unui baiat, probabil mai mare, pentru ca si-a batut joc de tine." - Nu ai cum sa cresti ca om si ca persoana daca mereu cand ti se intampla cineva zici ca nu e vina ta. Tot ce ti se intampla e mai mult sau mai putin vina ta. Mai ales sex. nu prea poti sa faci sex fara sa fii si tu implicat.
Poate mai ai himen, uitate cu o oglinda sa vezi.
Acum te poti coase, dar daca nu stie nimeni ce ai facut, stai linistita.
Pe viitor ai grija sa nu mai lasi nici un baiat sa ejaculeze in tine, foloseste prezervativ sau masturbeazate, cand simti nevoia de sex.