| Ssjdhshd a întrebat:

Hei. Am 15 ani. Nu stiu ce naiba e în neregula cu mine, în urma cu aproape 2 luni m-am despărțit de iubita. Era si ideea ei, aveam o relație la distanță iar părinții ei erau nebuni la propriu, ambii nu mai puteam mental sa facem față asa ca am lăsat-o balta, dar încă am mai avut sentimente pentru ea. Si probabil încă am desi o parte din mine vrea sa uite tot, i-am dat mesaj alaltaieri. Avea iubit, dar nu asta m-a întristat, ci faptul că am aflat ca ambii erau la distanță, ambii beau de rup si iubitul ei are 22 de ani. Ea 15 (eww) ambii niste copii "emo" la prima btw. Dar nu inteleg modul prin care îmi spunea, tot îmi dădea emoticuane "winking " si îmi spunea cum ca l-a luat doar ca să treacă peste mine dar cu timpul cică l-a iubit. (Nu a părut a fi genul ei) but still. M-a durut putin dar m-am eliberat cel putin.
După, a 2-a zi i-am dat mesaj, ea îmi spunea cum e prima zi de liceu a mea si bla bla, i-am spus, ea mi-a spus că e cu niste prieteni la băutură (copii cu bauturi alcoolice și țigări în cap, ma rog) dupa ceva ore îmi dă mesajul asta seara: "Sunt cu ceva băiat sexy aici si mi-a oferit de băut, nu refuz" de atunci stiam deja la ce se refera si am raspuns "ahhh Băutură cu altul seara, cea mai usoara modalitate de a face sex. În timp ce ai iubit?"
La care ea a răspuns "apai daca îmi place de el". Deci da, si-a aruncat virginitatea la gunoi cu ceva "copil sexy" ca era beată, credeam ca are mai mult respect pentru ea însuși, m-am înșelat, mi-a spus "apai daca iubitul a facut asta de ce nu si eu happy". Credeam ca e mai buna de atât, asa de furios am fost pe ea si dezamăgit încât nu stiam ce sa fac, asa ca i-am zis "viata ta, regulile tale. Pa, pe vecie i hope" la care ea ca "eu sufăr in minte dar tot fericita sunt" si alte rahaturi care nu au nici un sens si ocazional zâmbetul ala retard de emoticon ca sa ascundă cat de supărat e, la final a facut exagerări de alea ca "in fine, bucura-te ca ai scapat de o slutty ca mine" si eu la nervi am zis "thanks goood, mersi" la care ea "pa".
Nu ma mai zis nimic, am sters conversatia, mai am câteva ss-uri... Nu stiu ce sa fac, e cam singura persoana pe care chiar am iubit-o fără să simt ca îmi trebuie nuduri sau alte mizerii, pur și simplu o iubeam si ma urăsc pe mine însumi cel mai mult ca nu pot uita de ea deja! Ce sa fac? Vreu sa ma eliberez total si simt ca orice nu ar merge

Răspuns Câştigător
| MPersephone a răspuns:

Ai 15 ani. Din fericire vei mai iubi in viitor si din pacate cel mai probabil iti va mai fi inima franta. Asta e, bun venit in viata amoroasa. E clar ca voi doi aveti prea multe divergente pentru a fi posibil o eventuala impacare, dar nici nu cred ca ai vrea asta. Ofera-ti timp sa ierti, sa uiti, sa treci peste, gandeste-te la toate posibilitatile pe care le ai in viata. In ce o priveste pe ea, nu poti fi sigur ca tot ce iti spune e real, s-ar putea sa caute atentie. Dar fiecare avem modalitatile noastre de a trece mai departe, unii se razvratesc tare pana se regasesc. Speram doar sa nu fie consecinte negative durabile. Cauta-ti de viata si ramai deschis spre alte posibilitati.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi îi dai block și te concentrezi pe viața ta, e și din alt oraș, nici nu zici că te întâlnești cu ea p stradă sau ceva, dacă nicipe una din alt oraș cu care nu te vedeai n-o poți uita... laughing există fete destule la tine în oraș și tu stai cu gându după „slutty" asta

| Ssjdhshd explică (pentru Adry05):

Dar nici una nu incercă sa vorbeasca si ea cu mine, sunt sătul să țin tot eu conversațiile. Singura diferenta era ca "Slutty" asta de care vorbesc chiar încerca să țină conversații si de aia m-am îndrăgostit de ea... Stiu ca merit mai mult decât o tâmpit care si-a pierdut virginitatea cu un necunoscut la 15 ani la beție dar... Sunt foarte dezamăgit cand ar fi trebuit să nu ma intereseze, credeam ca are putin respect pentru ea

| Andreeush a răspuns:

Cel mai bine ar fi să o lași în pace, nu o mai căuta. Ești tânăr, ai abia 15 ani, o să cunoști alte fete.

| alexalx1234 a răspuns:

Obișnuiește-te că mai toate sunt așa. E o c**vă infectă. Cum frate la 15 ani să te cuplezi cu unul de 22 și sa ți-o și tragi cu el mai ales că era beată? Doamne ferește. Astea nici părinți nu au. Ar trebui să te obișnuiești cu singurătatea că fete ok în ziua de azi nu găsești. Toate vor doar sex, bani și mașini.