Ai 15 ani. Din fericire vei mai iubi in viitor si din pacate cel mai probabil iti va mai fi inima franta. Asta e, bun venit in viata amoroasa. E clar ca voi doi aveti prea multe divergente pentru a fi posibil o eventuala impacare, dar nici nu cred ca ai vrea asta. Ofera-ti timp sa ierti, sa uiti, sa treci peste, gandeste-te la toate posibilitatile pe care le ai in viata. In ce o priveste pe ea, nu poti fi sigur ca tot ce iti spune e real, s-ar putea sa caute atentie. Dar fiecare avem modalitatile noastre de a trece mai departe, unii se razvratesc tare pana se regasesc. Speram doar sa nu fie consecinte negative durabile. Cauta-ti de viata si ramai deschis spre alte posibilitati.
Păi îi dai block și te concentrezi pe viața ta, e și din alt oraș, nici nu zici că te întâlnești cu ea p stradă sau ceva, dacă nicipe una din alt oraș cu care nu te vedeai n-o poți uita... există fete destule la tine în oraș și tu stai cu gându după „slutty" asta
Dar nici una nu incercă sa vorbeasca si ea cu mine, sunt sătul să țin tot eu conversațiile. Singura diferenta era ca "Slutty" asta de care vorbesc chiar încerca să țină conversații si de aia m-am îndrăgostit de ea... Stiu ca merit mai mult decât o tâmpit care si-a pierdut virginitatea cu un necunoscut la 15 ani la beție dar... Sunt foarte dezamăgit cand ar fi trebuit să nu ma intereseze, credeam ca are putin respect pentru ea
Cel mai bine ar fi să o lași în pace, nu o mai căuta. Ești tânăr, ai abia 15 ani, o să cunoști alte fete.
Obișnuiește-te că mai toate sunt așa. E o c**vă infectă. Cum frate la 15 ani să te cuplezi cu unul de 22 și sa ți-o și tragi cu el mai ales că era beată? Doamne ferește. Astea nici părinți nu au. Ar trebui să te obișnuiești cu singurătatea că fete ok în ziua de azi nu găsești. Toate vor doar sex, bani și mașini.