| vio2001 a întrebat:

Hei! Am dat de un baiat pe Facebook. E super dragut si a zis ca ma place. Dar eu nu l-am vazut cum arata. Nu are Facebook. El vorbea cu mine de pe contul verisoarei lui. Intrebarea este: El chiar ma place sau doar vrea ceva de la mine? Eu i-am spus sa imi arate o poza cu el, dar nu poate. Oare chiar ma place sau ma minte?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Știi ceva concret, 100% adevărat despre el? Știi sigur că nu te minte, știi sigur că te place cu adevărat? Nu, nu ai cum să știi! Nu l-ai văzut, însă e super drăguț. Cum vine asta? Poate el știe să manipuleze oamenii, știe să vorbească, știi cum să se comporte astfel încât să reușească să primească ce își dorește!
Nu zic să nu ai încredere în el, însă 50% ar trebui să pui la îndoială vorbele sale. Nu poți să-ți dai seama dacă un om este sincer sau nu cu tine, până când nu-l cunoști cu adevărat, până când nu-l întâlnești și îți dai seama de ceea ce gândește!
Tu ce crezi, te place sau te minte?

2 răspunsuri:
| Astella a răspuns:

Eu zic sa nu ai incredere in oamenii de pe facebook

| vio2001 explică (pentru positivity):

L-am rugat de multe ori sa imi arate o poza cu el, dar zicea ca nu poate. In schimb mi-a aratat o poza cu fosta lui prietena si era mult mai frumoasa decat mine si zice ca a parasit-o pentru mine. Merci m-ai ajutat foarte mult. Iti dau funda.