Ar fi cazul sa vedeti ce s-a intamplat. Nu cred ca v-ati trezit peste noapte cu sentimentul asta. O discutie libera si sincera ar ajuta Daca va iubiti treceti si peste asta
Eu cred ca el s-a indragostit de alta fata si.....stii tu... ochii care nu se vad, se uita... :-)
Vorbiti deschis ii spui ce te supara si il intrebi daca mai are rost relatia( stiu ca doare dar e mai bine asa).
Da, trebuie sa vorbiti serios in legatura cu asta. Baietii se plictisesc repede, sau poate ca are el probleme in familie sau cu prietenii. Poate simte totusi sa fie singur pentru o vreme, si din cauza asta te respinge. Oricum ar fi, tie ar trebui sa iti spuna ce are pe suflet. Vorbeste deschis cu el, fara sa iti fie frica de ce va spune, pentru ca e normal sa stii si tu ce se intampla in relatia voastra, si intreaba-l daca mai are rost sa continuati, sau daca simte ceva pentru alta fata. Este dreptul tau sa stii daca mai are rost sa astepti. Sper ca totul sa se rezolve si sa va iubiti. Toate cele bune!
Eu zic să vorbești mâine cu el serios. Să îi spui ce ai observat că nu merge bine in relația voastră. Încearcă să nu îi arunci reproșuri ci să fii cât mai calmă și să tratezi problema cu seriozitate. Iti va explica care a fost motivul lui. Dacă are probleme de orice natură, încearcă să îl înțelegi și să găsiti o rezolvare impreuna dacă se poate, iar dacă băiatul este doar plictisit și are nevoie de ceva nou, eu zic că nu are rost să stai intr-o relație toxică. Nu va fi bine nici pentru tine, nici pentru el.
Ai grijă să asculți cu atenție, să înțelegi și să iei cea mai bună decizie!
El mi-a spus ca, ochii care nu se vad se asteapta . dar nu e adevarat.
Iti multumesc foarte mult pentru aceste sfaturi! Daca imi poti da facebook-ul sa mai vorbim, sa -ti mai cer sfaturi, mi ar face placere!