| ioanaandreea14 a întrebat:

Hei am nevoie urgenta de ajutor, am iesit afara si nu stiu cum am sunat-o pe mama din greseala dar fara sa stiu aveam telefonul in buzunar iar in acel timp un baiat imi spunea ca ma iubeste iar mama a auzit nu stiu ce altceva a mai auzit dar stiu ca stie asta si s-a suparat pe mine ce sa fac am uitat sa mantionez am 14 ani mamei nu cred ca ii convine asa ceva

8 răspunsuri:
| NinaSimone a răspuns:

Improbabil ca mama ta sa se supere doar pentru ca a auzit un baiat spunandu-ti ca te iubeste. Ce altceva ati mai vorbit?

| ioanaandreea14 explică (pentru NinaSimone):

Cam atat numai chestii de genul asta dar stii eu nu ii spun mamei cand imi place de cineva sau chestii de genul asta iar mama nu e obisnuita

| LenoreVoldaren a răspuns:

In ziua de astazi, parintii sunt foarte grijuii, in special cu fetele (crede-ma stiu) si probabil ca mama ta isi imagineaza tot felul de lucruri in cap, cam ce s-ar petrece cu tine, cine-i baiatul, sunteti impreuna, etc. Ca s-o linistesti, spune-i ca nu se intampla nimic intre voi doi, sau ca va jucati ''adevar sau provocare'' sau baiatul respectiv ii spunea prietenei tale. Sper ca te-am ajutat.

| ioanaandreea14 explică (pentru LenoreVoldaren):

Problema e ca nu stiu ce a auzit exact

| LenoreVoldaren a răspuns (pentru ioanaandreea14):

Incearca sa-ti reamintesti ce ti-a vorbit baiatul, sau daca te intreaba mama ta la un moment dat ca ''cine era tipul cu care vorbeai?'' ii raspunzi ''care tip?'', ea va zice ''tipu care ti-a zis te iubesc'' tu spui ''aaaa, pai ala era X cu care repetam pentru o piesa'' sau ''ooh, vorbesti de Y, cel cu care ne-am jucat adevar sau provocare?''. sper ca ti-am dat niste idei bune.

| ioanaandreea14 explică (pentru LenoreVoldaren):

Cu mama nu merge cu vrajeli ea stie adevarul mereu

| NinaSimone a răspuns (pentru ioanaandreea14):

Atunci incearca sa vorbesti cu ea. Daca esti sincera cu ea, daca ii spui cam la ce te gandesti, ce sentimente ai, ii povestesti in mare cum a fost ziua ta, o sa o faci sa se simta mai implicata in viata ta si se va mai linisti. Trateaz-o ca o prietena, asculta-i sfaturile. Daca vede ca nu te ascunzi in ea, o sa inceapa sa aiba incredere in tine.

| ioanaandreea14 explică (pentru NinaSimone):

O sa incerc multumesc happy