Improbabil ca mama ta sa se supere doar pentru ca a auzit un baiat spunandu-ti ca te iubeste. Ce altceva ati mai vorbit?
Cam atat numai chestii de genul asta dar stii eu nu ii spun mamei cand imi place de cineva sau chestii de genul asta iar mama nu e obisnuita
In ziua de astazi, parintii sunt foarte grijuii, in special cu fetele (crede-ma stiu) si probabil ca mama ta isi imagineaza tot felul de lucruri in cap, cam ce s-ar petrece cu tine, cine-i baiatul, sunteti impreuna, etc. Ca s-o linistesti, spune-i ca nu se intampla nimic intre voi doi, sau ca va jucati ''adevar sau provocare'' sau baiatul respectiv ii spunea prietenei tale. Sper ca te-am ajutat.
Incearca sa-ti reamintesti ce ti-a vorbit baiatul, sau daca te intreaba mama ta la un moment dat ca ''cine era tipul cu care vorbeai?'' ii raspunzi ''care tip?'', ea va zice ''tipu care ti-a zis te iubesc'' tu spui ''aaaa, pai ala era X cu care repetam pentru o piesa'' sau ''ooh, vorbesti de Y, cel cu care ne-am jucat adevar sau provocare?''. sper ca ti-am dat niste idei bune.
Cu mama nu merge cu vrajeli ea stie adevarul mereu
Atunci incearca sa vorbesti cu ea. Daca esti sincera cu ea, daca ii spui cam la ce te gandesti, ce sentimente ai, ii povestesti in mare cum a fost ziua ta, o sa o faci sa se simta mai implicata in viata ta si se va mai linisti. Trateaz-o ca o prietena, asculta-i sfaturile. Daca vede ca nu te ascunzi in ea, o sa inceapa sa aiba incredere in tine.
misauratcuviata întreabă: