anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.Am o intrebare. Daca cineva se muta de la clasa. A la D(adica una la un nivel putin mai scazut din diferite motive) se poate muta inapoi la A?(nu e vorba despre mine)

7 răspunsuri:
| RaiN47 a răspuns:

Daca are note bune... peste nivelul din calsa D... pai DA

| Ralucagreen23 a răspuns:

Buna.
Depinde.
De ex.
Daca este un copil bun, dar incepe sa ia note mai proaste, se muta la D, dar daca isi repara problemele se poate muta inapoi.
Chiar nu conteaza daca este vorba despre tine.winking
Sper ca te-am ajutat! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ralucagreen23):

Eu stiu ca de la D nu te poti muta la A, decat la C, dar m-am gandit ca daca a fost la A, se poate muta inapoi? fara legatura cu note sau astea.

| soloangel01 a răspuns:

La mine in scoala nu sunt copii mai buni in a decat in c. cei mai buni copii de clasa a 8-a sunt cei din c(sunt 4 clase). cred ca chestia asta se face la liceu, chestia cu clasa a 10-a a are media generala cea mai mare(cred, nu sunt sigur)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru soloangel01):

Pf.Deci sa explic mai clar:daca ai probleme cu diriginta si te muti la o clasa D(de la A)iar parintii vor sa te mute inapoi, este posibil sa te mute inapoi? eu stiam ca schimburi se pot face de la A la orice clasa, insa de la C si D doar intre ele, adica niste copii de la C sau D nu se pot muta la A sau B.Dar daca ai fost mai inainte la A, te poti muta inapoi?

| soloangel01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur ca te poti muta inapoi in A deoarece nu te-ai,, prostit,, in o saptamana.Chestia e ca nu cred ca te poti muta fara acordul parintilor.

| Ralucagreen23 a răspuns (pentru anonim_4396):

Raspunsul este da!