| Ruxandra15 a întrebat:

Hei am o intrebare legata de produsele avon. As vrea crema de fata si un sampon dar pot fi comandate doar daca mai comand un alt produs. Ok comand un produs dar nu stiu daca trebuie un produs pentru crema si un produs pentru sampon sau merge un singur produs si pentru crema si pentru sampon.

9 răspunsuri:
| mont a răspuns:

Daca nu scrie decat atat,, pot fi comandate doar impreuna cu orice alt produs" atunci ajunge un singur produs. Vezi insa te incadrezi si in comanda minima pentru a nu ti se percepe taxe de comanda mica si idealul ar fi si sa beneficiezi de discount de reprezentant.

| Ruxandra15 explică (pentru mont):

Nu sunt reprezentant o prietena e. Deci le pot lua pe amandoua achzitionand doar un singur alt produs nu?

| mont a răspuns (pentru Ruxandra15):

Cel mai probabil da (la unele produse scrie si exact ce alt produs trebuie sa cumperi sau o categorie de produse). Daca vrei poti sa imi zici codul produsului sa verific. Si oricum cel mai probabil comanda va fi mai mare, nu doar cu produsele tale, deci vor fi si mai multe produse la nivel de comanda/reprezentat, ca aia e cea care conteaza.

Sunt din campania din 31 si sunt codurile 22434, 31062, 64311 si de la celalalt produs e 31484

| mont a răspuns (pentru Ruxandra15):

Campania 31? Acum suntem la campania 10 si peste 4 zile incepe campania 11. In campania 10 nu am vazut nici o conditionare pentru codurile de produse pe care mi le-ai dat, insa comanda minima nu se face doar din atatea produse si alea ieftine, insa probabil reprezentantul tau are comenzi si de la alte persoane.

Asta e clar ca nu face numai din cei dau eu. Mersi oricum inainte cumparam in prostie de la avon dar nu merita sa dau atatia bani pe niste lucruri care nu le folosesc

| SweetChildOAxls a răspuns:

Aceasta intreaga afacere cu "impreuna cu un alt produs" se refera la comanda reprezentantului, nu la comanda ta personala care, la urma urmei, inseamna doar 2-3 produse adaugate in plus pe lista prietenei tale. Daca prietena ta e de acord si mai are si alte produse pe care le comanda din acea brosura, atunci iti poti comanda doar crema si samponul. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun happy

| PeFuga a răspuns:

Daca samponul si crema sunt in oferte diferite (de exemplu samponul e la pagina 10 si crema la pagina 50) poti comanda un singur produs. Daca sunt in aceeasi oferta (pe principiul "orice produs de la paginile 10-12 cu 5 lei la comanda unui alt produs din catalog", iar la paginile 10-12 se afla si samponul si crema) trebuie 2 produse din catalog.
Sfat 1. Evita sampoanele Avon daca nu stii sigur ca iti priesc, eu nu am vazut multa lume incantata de ele tongue
Sfat 2. Daca nu vrei sa cumperi 2 produs din catalog, intreab-o pe preietna ta daca iti poate comanda doar ce vrei tu... eventual un singul alt produs. Cu siguranta fata respectiva mai are si alte comenzi si poate sa iti cupleze samponul si crema cu produsele comandate de altcineva.

| Ruxandra15 explică (pentru PeFuga):

Am mai avut dar nu din gama naturals. Si ma feresc de cele cu fructe doar cel cu urzica vreau sal incerc