Suntem tentate să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită ca să ne demonstrăm că putem avea şi cea mai "rea" sau innacesibilă persoană.
Baftă!
Cica ai mai multe sanse sa te indragostesti de un baiat pe care il intalnesti intr-o conjunctura "periculoasa". Asta ar fi o chestie, dar in general toata palavrageala cu ne face rau si nu putem sa-l avem sunt doar baliverne de prepubertare in calduri. Prea multa melodrama cinematrografica ieftina sctrica la neuroni.
O sa-ti povestesc eu cum sta treaba. Baietii astia sunt cam smecheri... Greu gasesti particica pereche de suflet. Eu am "gresit" sa zic asa o data, a doua oara nu va mai exista. Intelegi? Prada masculina e putin cam fragila. Ei se tem de imprejurari. Nu intotdeauna e la fel cum zici tu: adica toti sunt cam rai. Eu cred ca tu ai suferit in dragoste, iar baietii ti-au tatuat sufletul putin. Nu dispera! Nu s-a sfarsit lumea! Alege mai cu atentie. In dragoste exista suferinta!
Din pacate ne indragostim de persoane care ne fac rau. Unele se simt mai in siguranta cu un baiat rau. Mda o tampenie.
UnAltAnonimCelebru întreabă: