| ByByEly a întrebat:

Hei am o intrebare mai mult pentru fete de ce noi ne indragostim de baiatul care ne face rau sau care este indragostit de alta?

9 răspunsuri:
| Mangustă a răspuns:

Cica ai mai multe sanse sa te indragostesti de un baiat pe care il intalnesti intr-o conjunctura "periculoasa". Asta ar fi o chestie, dar in general toata palavrageala cu ne face rau si nu putem sa-l avem sunt doar baliverne de prepubertare in calduri. Prea multa melodrama cinematrografica ieftina sctrica la neuroni.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Suntem tentate să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită ca să ne demonstrăm că putem avea şi cea mai "rea" sau innacesibilă persoană.
Baftă!

| Aηdяєєa a răspuns:

Din pacate ne indragostim de persoane care ne fac rau. Unele se simt mai in siguranta cu un baiat rau. Mda o tampenie.

| Lyndsey a răspuns:

O sa-ti povestesc eu cum sta treaba. Baietii astia sunt cam smecheri... Greu gasesti particica pereche de suflet. Eu am "gresit" sa zic asa o data, a doua oara nu va mai exista. Intelegi? Prada masculina e putin cam fragila. Ei se tem de imprejurari. Nu intotdeauna e la fel cum zici tu: adica toti sunt cam rai. Eu cred ca tu ai suferit in dragoste, iar baietii ti-au tatuat sufletul putin. Nu dispera! Nu s-a sfarsit lumea! Alege mai cu atentie. In dragoste exista suferinta!

Răspuns utilizator avertizat
| ByByEly explică (pentru Smonalisa):

A da pai u nu te ai indragostit niciodata de baiatul nepotivit?

| ByByEly explică (pentru Smonalisa):

Pai asta inseamna ca si u esti proasta si app nu jigni pe alele inainte sa te vezi pe tine