anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am o mica problema. Spun de pe acum, daca aveti de gand sa ma criticati sau ceva, mai bine nu mai cititi. Peste cateva zile ma vad cu iubitul meu care e din Bacau si avem impreuna aproape 3 luni. Problema e fizicul meu. Sunt grasa si mi-e foarte aiurea sa ma vad cu el, el e inalt si slab iar eu sunt scunda si mai plinuta. Nu stiu ce as mai putea sa fac in momentul de fata dar ceva incurajari m-ar ajuta foarte mult...

13 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

E iubitul tau de 3 luni dar nu te vazusi cu el real? laughing
Daca a vazut poze full cu tine grasuta [ nu mega editate si alungitewinking ] inseamna ca te place dejawinking si nu o sa-l surprinzi neplacutwinking

| denisaiuliana12 a răspuns (pentru alina2k18):

Asta e faza ca nu prea a avut ocazia sa vada...gen nu i am trimis cele mai nasoale pzoe cu mine lol

| Vizit a răspuns:

Nu iti face griji despre astfel de lucruri. Daca el te iubeste te iubeste asa cum esti cu toate defectele tale si daca nu atunci inseamna ca nu e persoana potrivita. Oricum si cu el si fara el tot tu vei ramane. Si nu mai fii stresata din cauza asta. Din contra gandeste-te ca daca te refuza iti dai seama ca era un fals

| denisaiuliana12 a răspuns (pentru alina2k18):

Si nu, nu ne am vazut pana acum, dar nu despre asta era intrebarea mea.

| raMLesS a răspuns (pentru Vizit):

Tot el e ala falsu?
Adica tu editezi pozele, din 20 de poze abia intr-una iesi si tu bine cat de cat si o editezi si p-aia... ala se asteapta sa arati asa cum te-a vazut el in pozele alea bune, si tu daca-ti faci aparitia in fata lui si arati ca muma padurii, tu esti aia nesimtita.
Cum domn'le, pe Facebook arati ca un fotomodel si in realitate esti muma padurii? Putin respect.
Ce logica ai si tu... Vai de tara in care traim.

| denisaiuliana12 a răspuns (pentru Vizit):

Merci mult de tot

| denisaiuliana12 a răspuns (pentru raMLesS):

Stai tu linistit ca nu mi editez pozele. A vazut, nu zic ca nu, dar totusi e teama aia ca poate nu ma place. Nu ti inteleg raspunsul. Parca zisesem ca decat sa ma jignesti sau ceva de genul, mai bine nu mai citesti intrebarea si nu mai raspunzi.

| Ihave100lei a răspuns:

Daca te deranjeaza cum arti incepe sa faci exerctii fizice, si daca nu tr place asa cum esti mai bine lasa l

| Freya1 a răspuns:

Mama ce aiurea trebuie sa fie...
Pai inainte sa vina spune-i ca nu vrei sa bata drumul de pomana.Trimitei o poza cu tine needitata in toata splendoarea si fi sincera.Mai bine daca te refuza sa te refuze printr-un mesaj decat sa bata si atata drum ca sa iti spuna in fata ca esti urata sau ca nu te place.

| Adry05 a răspuns:

Pai daca stie ca esti "plinuta" ce treaba ai? Stie deja ce are, de ce ti-ai mai face griji?
Du-te si vezi cum e, macar iti dai seama de acum daca e baiat ok sau nu cu care merita sa-ti bati capul. Oricum am vazut la cupluri de baiat slab-fata grasuta de "m-am saturat", nu ati fi primul.

| RAY a răspuns (pentru Vizit):

Cum sa o iubeasca daca nici macar nu o cunoaste real

| raMLesS a răspuns (pentru denisaiuliana12):

Pai eu nu m-am luat de tine, m-am luat de aia.

| OldSoul a răspuns:

Daca incerci sa te eschivezi nu vei rezolva nimic.
Cel mai rau e sa ascunzi adevarul, sau sa incerci sa-l diminuezi, deoarece mai devreme sau mai tarziu va iesi la suprafata.
Eu zic sa te accepti asa cum esti, cateva kg in plus sau in minus nu ar trebui sa reprezinte o problema daca exista atractie.