anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am o problema cu prietena mea, noi suntem un grup de prieteni, dintre care ea si un baiat, cu care ne cunoastem de multi ani. Ea e efectiv topita dupa el, nu va panicati, e finul meu, in fine, si el se vede ca tine enerm la ea, adica numai inimioare, stam toti trei singuri o ora, doua, trei, in fiecare zi, el o ia in brate mereu. Singura problema e ca el e genul acela de baiat care "nu se multumeste cu una" si ea e geloasa. Una dintre prietenele ei e placuta de acest baiat. Eu stiu ca o place dar nu stiu cum sa-i dovedesc. Toata lumea ii spune dar pe nimeni nu crede. Chiar o placee crying

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu vad totusi ce cauti tu in relatia lor?!
Daca vor sa devina iubiti este problema lor, daca nu vor, este iarasi a lor!
Tu nu ai ce cauta sau intervenii intr-o asemnea relatie, indiferent ca baiatul iti este var, cumatru, frate, fin sau fiu, vezi-ti de drum si eventual lasa-i singuri la intalniri, ori iesi doar cu el, in felul asta pot decide singuri ce vor sa faca!

| Adry05 a răspuns:

Daca si tu ai zis ca el nu se multumeste doar cu una, de ce ai incuraja-o sa fie cu un astfel de baiat? Poate o place acum, dar peste catva timp o sa-i treaca si va vrea mai multe.

| TePwp a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu subt cea care ii cunosc cel mai bine situatia, si niciodata nu poate sa se descurce singura. Eu subt singurul ei sprijin

| Violleta2022 a răspuns (pentru TePwp):

Nu am inteles, ce treaba are sprijinul unui prieten cu viata amoroasa a doi tineri?
Ce nu-ti este clar?
Este decizia lor sa hotarasca ce vor sa faca, daca se iubesc si daca vor sa continue, tu las-ai in pace ca nu ai ce cauta in relatia lor.