anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Am o problema. Deci ieri la scoala ne-am prostit noi vreo 5 fete facand spiritism cu cartea [ se ia o carte, se leaga cu sfoara/ata si se pune o cheie la mijloc ].Noi am gasit o carte, in loc sa folosim ata / sfoara am folosit cravata si am pus cheia care tot pica, si o colega a zis " Spirite ale lui x te rog vino sa ne raspunzi la cateva intrebari. Daca raspunsul tau este afirmativ cartea sa se miste de la dreapta la stanga iar daca este negativ cartea sa se miste de la stanga la dreapta. Daca raspunsul este " nu stiu " cartea sa ramana pe loc " Bineinteles ca nu am zis toata incantatia, mai era o parte in afara de aceasta, iar noi toate radeam. Am pus o intrebare dupa si nu s-a intamplat nimic. Desi scria acolo ca trebuia sa chemam o ruda noi am chemat ceva fantoma care nu este foarte cunoscuta. Si in ziua aceea tot am simtit ca eram urmarita. Si in hol seara parca am vazut o umbra neagra. Oare sa fi invocat vreun spirit ce ziceti? Sau doar este imaginatia mea care a fost supusa prea mult fricii? Eu stiam ca daca invoci spirite ele iti vor face ceva, vor incerca sa te chinuie. Dar eu chiar nu am patit nimic.

10 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Este o prostie, nu există așa ceva!
Vă uitați la prea multe filme și citiți mult prea multe prostii!
Nu există Dumnezeu, nu există spirite, nu există demoni!

| InteligentSmoker a răspuns:

Este imaginatia ta. Esti atat de speriata ca ti se poate intampla ceva incat capul tau iti baga bete in roate. Stai linistita nu o sa ti se intample nimic :*

| IngerCazator a răspuns:

Eu una nu prea cred in fantome. Cred ca este doar maginatia ta. Sau chiar daca ar exista nu iti pot face nimic.

| thalyslly a răspuns:

Nu se intampla nimic

| IngerCazator a răspuns (pentru Azµre):

Chesti ca nu exista spirite si demoni sunt de acord cu tine. Dar totusi Dumnezeu exista

| Azµre a răspuns (pentru IngerCazator):

Dumnezeu este o concepție, fiecare crede în ceea ce vrea. Majoritatea credeți în această concepție și anume dumnezeu. Nu este o regulă ca toți să credem în același lucru.
Nu te contrazic, fiecare crede în ceea ce vrea. Corect?

| IngerCazator a răspuns (pentru Azµre):

Corect

| Azµre a răspuns (pentru IngerCazator):

Mulțumesc, ești o scumpă că n-ai dat cu parul în cap. Te admir.

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Probabil că te-ai speriat puțin de la întâmplarea accea și tot îtî imaginezi lucruri ciudate. Și eu m-am prostit odată cu spiritismul și după accea tot credeam că eu și fetele cu care am "practicat spiritismul" chiar am invocat un spirit. Pfffff, era doar imaginația mea.

| andr33a881234 a răspuns:

Stai linistita, e doar imaginatia. De exemplu la mine, dupa ce vad un film de groaza sau ma joc un joc de groaza sau aud povesti horror etc. imi imaginez tot felul de lucruri fiindca ele s-au,, mutat'' in mintea ta. Dupa ce nu mai au bani de,, chirie'' ele pleaca. :-)) Asa se intampla mai la toate persoanele, stai linistita.