Este o prostie, nu există așa ceva!
Vă uitați la prea multe filme și citiți mult prea multe prostii!
Nu există Dumnezeu, nu există spirite, nu există demoni!
Este imaginatia ta. Esti atat de speriata ca ti se poate intampla ceva incat capul tau iti baga bete in roate. Stai linistita nu o sa ti se intample nimic :*
Eu una nu prea cred in fantome. Cred ca este doar maginatia ta. Sau chiar daca ar exista nu iti pot face nimic.
Chesti ca nu exista spirite si demoni sunt de acord cu tine. Dar totusi Dumnezeu exista
Dumnezeu este o concepție, fiecare crede în ceea ce vrea. Majoritatea credeți în această concepție și anume dumnezeu. Nu este o regulă ca toți să credem în același lucru.
Nu te contrazic, fiecare crede în ceea ce vrea. Corect?
Mulțumesc, ești o scumpă că n-ai dat cu parul în cap. Te admir.
Probabil că te-ai speriat puțin de la întâmplarea accea și tot îtî imaginezi lucruri ciudate. Și eu m-am prostit odată cu spiritismul și după accea tot credeam că eu și fetele cu care am "practicat spiritismul" chiar am invocat un spirit. Pfffff, era doar imaginația mea.
Stai linistita, e doar imaginatia. De exemplu la mine, dupa ce vad un film de groaza sau ma joc un joc de groaza sau aud povesti horror etc. imi imaginez tot felul de lucruri fiindca ele s-au,, mutat'' in mintea ta. Dupa ce nu mai au bani de,, chirie'' ele pleaca. :-)) Asa se intampla mai la toate persoanele, stai linistita.
mrclaust întreabă: