Mai toti mi-ati dat raspunsuri bune. Nu voi acorda funda dar va voi da cate un vot fiecaruia dintre voi
Nu poţi scăpa de aceste gânduri. Toţi avem momente în care nu vrem să ne gândim la un anumit lucru, să fim relaxaţi, dar tocmai la asta ne gândim. Ocupă-ţi timpul.
Totuşi, e o problemă dacă nu te poţi concentra din cauza asta. Încearcă să te duci la un psiholog, să te relaxeze, să te ajute să meditezi etc.
E o chestie, si eu sufar de ea doar ca la mine e mai avansata.Am gandri rele, mi-e frica de moarte si mi-e frica de lucruri aparent simple.Mi-e frica sa ies afara uneori pentru ca nu vreau sa lesin..stiu,e ciudat. Atac de panica pe scurt, nu simtim, dar gandeste-te ca poate fi asta. Un singur lucru ai de stiut:nimic din mintea ta nu o sa se intample, sunt doar ganduri aiurea puse.
Stai sa ma gandesc, tu iti zici in gand:Nu ma gandesc la un oarecare lucru si totodata atunci te gandest.Stai un pic si mediteaza, relaxeazate fa o activitate si singur va trece de la sine.Succes in continuare !