Faci o plangere la politie pentru santaj sau accepti consecintele prostiilor tale
Nu o sa am nevoie de parinti? Sau nu o sa fie anunti parinti? chiar nu as vrea sa afle familia mea, am o familie complicata, nu ma inteleg chiar cu nimeni. si da stiu ca am gresit.
Clar sunt implicati parintii daca esti minora
Nu ar putea sa fie alt major cu mine? neaparat parinti?
Daca acel major este tutorele tau legal da, daca nu doar parintii au dreptul sa depuna plangerea in numele tau. Nu te mai ascunde dupa degete ca daca vrei sa apelezi la politie ai tai tot vor afla
Daca afla ai mei, strangul la gat scrie pe mine.
Atunci sa ne dai si nou link cu pozele
Măi, fetelor, eu chiar nu vă înţeleg. De ce să le daţi poze nud? Dacă te iubeşte, nu e nevoie de aşa ceva şi în plus, ca fată, minoră chiar, mi se pare ceva total greşit. Acum nu prea ai ce face în afara poliţiei şi oricum, bănuiesc că ai tăi ar afla oricum. Deci mai bine le-ai spune acum, decât să se ajungă mai departe. : /
Suna-l si pacalestel ca il iubesti i zici sa nu publice pozele si alt sfat daca asta nu merge. intra pe facebook si mai intra pe profilul lui si dai share la cele mai urate poze ale lui. Daca vrei asta si merge Imi poti da funda.