| Mari488 a întrebat:

Hei! Am o problema mai delicata.
In urma cu o luna, fostul prieten ma ameninta, ca posteaza niste poze nud, care eu le-am dat (.), l-am rugat frumos sa nu le dea dar nu ma asculta, chiar mi-a cerut relatii sexuale pentru asta. Dupa a inceput sa le dea la prieteni.
Ce as putea sa fac? cu vorba buna nu merge, el e plecat din tara, nu am cum sa ma intalnesc cu el. Precizez ca sunt minora, si nu as vrea sa afle ai mei daca merg la politie.
Si da stiu ca am gresit. Niste sfaturi va rog?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci o plangere la politie pentru santaj sau accepti consecintele prostiilor tale

| Mari488 explică (pentru suntserios):

Nu o sa am nevoie de parinti? Sau nu o sa fie anunti parinti? chiar nu as vrea sa afle familia mea, am o familie complicata, nu ma inteleg chiar cu nimeni.sad si da stiu ca am gresit.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Mari488):

Clar sunt implicati parintii daca esti minora

Nu ar putea sa fie alt major cu mine? neaparat parinti?

suntserios

Daca acel major este tutorele tau legal da, daca nu doar parintii au dreptul sa depuna plangerea in numele tau. Nu te mai ascunde dupa degete ca daca vrei sa apelezi la politie ai tai tot vor afla

Daca afla ai mei, strangul la gat scrie pe mine.

suntserios

Atunci sa ne dai si nou link cu pozele

| Leahu_Marko_1977 a răspuns:

Suna-l si pacalestel ca il iubesti i zici sa nu publice pozele si alt sfat daca asta nu merge. intra pe facebook si mai intra pe profilul lui si dai share la cele mai urate poze ale lui. Daca vrei asta si merge Imi poti da funda.

| Rape a răspuns:

Măi, fetelor, eu chiar nu vă înţeleg. De ce să le daţi poze nud? Dacă te iubeşte, nu e nevoie de aşa ceva şi în plus, ca fată, minoră chiar, mi se pare ceva total greşit. Acum nu prea ai ce face în afara poliţiei şi oricum, bănuiesc că ai tăi ar afla oricum. Deci mai bine le-ai spune acum, decât să se ajungă mai departe. : /