Pai incerci sa te integrezi in activitati care iti plac, gen karate, dansuri, teatru, sau un sport si vezi daca te identifici cu persoanele de acolo, te inteleg, majoritatea zici ca sunt trasi la xerox, aceleasi glume proaste si preocupari banale fara sens, ca sa fie si ei la moda, dar pacat ca nu exista creier, asta e! Incearca sa-ti faci un grup de prieteni asemanatori tie in afara scolii si astfel nu te va mai interesa de cei din clasa.din pacate aceasta este o generatie afundata in rautate, prostie, nesimtire, si lipsa originalitatii! Asta e foarte trist! Incearca sa eviti ceea ce te face sa ai o stare proasta, inconfortabila si sa-ti ocupi mintea si timpul cu ceva mult mai pretios ce va ajuta la dezvoltarea ta personala, de restul sa nu te intereseze ca nu prea ai de cine...cam acesta-i adevarul!
Hey, putem dezbate tema mai pe larg. Sunt dispusă să vorbesc. Trimite-mi un mesaj dacă vrei
Cand ti-am citit raspunsul mi-ai adus o stare de liniste, ceva ce trebuia sa scot din mine si nu puteam (partea de la generatia de xerox in jos a fost cireasa de pe tort), intr-adevar, pe toti ii vad ca o turma de oameni care cauta acceptare prin mijloace ieftine, toti asculta numai manele si muzica comerciala iar daca ii pui sa iti argumenteze ceva intr-o conversatie sunt oale si ulcele, toti fug dupa bani si femei. Despre fete nu mai am nimic de spus, urmaritoare de bani, in rest exact ce am spus mai sus, din nefericire abia gasesc oameni cu care pot sa intretin o conversatie, insa sunt foarte rare si incerc sa le fiu prieten adevarat. O sa incerc sa iti urmez sfatul atat al tau cat si al celor ce au comentat, sunteti toti geniali, mi-am ridicat moralul dupa atata timp crezand ca eu sunt problema insa eu sunt doar diferit de ceilalti, atata tot, din nefericire nu pot sa votez un comentariu dar sa stiti ca toti sunteti geniali
Eu am spus cum vad lucrurile, in fine, cum sunt de fapt! Ma bucur ca ti-am putut ridica moralul si sper ca pe viitor sa nu te mai afecteze atat de mult acele nulitati!