| Pop_Daniela_1980 a întrebat:

Hei, am o problema si sper ca voi sa ma ajutati. E o fata foarte draguta si de treaba care sta cu grupul meu de prieteni. Ideea e ca o cunosc de mai mult timp doar ca nu eram asa interesat de ea. Ei bine, ii place de un baiat si ea ma vede ca pe un prieten in fata caruia poate spune tot si imi cere pareri si sfaturi. Eu cu ea stam foarte aproape unul de altul, ne-am tinut de mana si tot felul de chestii din astea care faceau sa para ca suntem impreuna. Cum as putea sa o fac sa ramana a mea, adica ea mi-a zis ca ma credea un prost inainte si tot felul de rahat din astea. Sunt baiat.

Răspuns Câştigător
| Chubby2104 a răspuns:

Spune ceea ce simți deschis fată de ea și că te-ai săturat să ți se plângă ție despre eșecurile sale sau altele. Băiete, ai și tu suflet. Te doare și pe tine (cred) văzând-o așa. Dar dacă chiar o iubești și acel băiat e potrivit pentru ea ar trebui să o lași in pace. Sunt destule fete care te asteaptă în viitor, și cine știe, poate că o să înțeleagă. S-ar putea să o pierzi de tot, dar continuând să vorbesti cu ea o să te distrugi psihic. Ai grijă de tine pentru că ești tânăr și trebuie să îti trăiești viața.

2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Incearca sa o saruti, sa ii zici ca o placi si daca vrea sa fie iubita ta.

| Pop_Daniela_1980 explică (pentru MihaiNicu23):

Mi ar placea sa fie mai senzual, vreau sa iai de a singura seama ca o plac si tptul sa vina de la sine