Oh haidee, de ce ma faci sa o spun Pentru ca la varsta lui nu-l duce mintea mai mult si ii este rusine ca vorbeste cu tine pentru ca ei rad de el, iar prietenii lui la fel de imaturi, gandesc la fel.
Trebuie sa-l intelegi ca trece prin pubertate, ce se manifesta printr`un val continu de schimbari. Anul trecut nu`i placeau fetele, anul asta i`au placut pana sa intalneasca baieti, acum ii plac baietii o perioada, pe viitor cine stie, poate ii plac iar fetele.
Ignora-l si tu pana isi descopera iar orientarile sexuale.
Nu e vorba ca ii plac baietii.ce nu inteleg eu e de ce de cand colegii de clasa au inceput sa spuna ca eu si cu el am fi un cuplu el ma evita? si eram prietenii..incepeam sa devenim prieteni.
Crede-ma stiu ca nu il duce mintea. Nu il plac mai mult decat ca pe un coleg de clasa.Doar ma intrebam de ce e mai ipocrit decat de obicei. O si stai linistit/a prefer adevarul decat o minciuna
Oh haidee, de ce ma faci sa o spun Pentru ca la varsta lui nu-l duce mintea mai mult si ii este rusine ca vorbeste cu tine pentru ca ei rad de el, iar prietenii lui la fel de imaturi, gandesc la fel.