Oh haidee, de ce ma faci sa o spun Pentru ca la varsta lui nu-l duce mintea mai mult si ii este rusine ca vorbeste cu tine pentru ca ei rad de el, iar prietenii lui la fel de imaturi, gandesc la fel.
Cand te tachinezi, te jignesti, ca atare nu-i nimic bun in asta!
Evident ca nu exista simpatie intre voi, de aici si tachinarile si comportamentul rece al baiatului.
Trebuie sa-l intelegi ca trece prin pubertate, ce se manifesta printr`un val continu de schimbari. Anul trecut nu`i placeau fetele, anul asta i`au placut pana sa intalneasca baieti, acum ii plac baietii o perioada, pe viitor cine stie, poate ii plac iar fetele.
Ignora-l si tu pana isi descopera iar orientarile sexuale.
Nu e vorba ca ii plac baietii.ce nu inteleg eu e de ce de cand colegii de clasa au inceput sa spuna ca eu si cu el am fi un cuplu el ma evita? si eram prietenii..incepeam sa devenim prieteni.
Crede-ma stiu ca nu il duce mintea. Nu il plac mai mult decat ca pe un coleg de clasa.Doar ma intrebam de ce e mai ipocrit decat de obicei. O si stai linistit/a prefer adevarul decat o minciuna
Oh haidee, de ce ma faci sa o spun Pentru ca la varsta lui nu-l duce mintea mai mult si ii este rusine ca vorbeste cu tine pentru ca ei rad de el, iar prietenii lui la fel de imaturi, gandesc la fel.