| lostgirl07 a întrebat:

Hei... am si eu nevoie de o parere. Treaba sta cam asa. Anul trecut nu ma intelegeam cu un coleg de clasa insa anul asta am inceput sa vb si ma tachina mereu..Am inceput sa ne atacam mereu in sensul bun..insa cand ceilalti din clasa ne-au asociat cu un cuplu el mi-a spus sa nu ii bag in seama si asta am facut. Problema e ca el acum ma evita si nu mai vorbeste cu mine si nu pricep de ce. Adica el e cel care mi-a spus sa nu ii bag in seama. Ce sa fac? Pana acum am vb cu el normal dar deja incep sa ma satur de comportamentul lui. Ce ziceti? Sa il ignor si eu sau sa ma comport normal? Si de ce credeti ca s-a schimbat asa dintr-odata?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Oh haidee, de ce ma faci sa o spun sad Pentru ca la varsta lui nu-l duce mintea mai mult si ii este rusine ca vorbeste cu tine pentru ca ei rad de el, iar prietenii lui la fel de imaturi, gandesc la fel.

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Trebuie sa-l intelegi ca trece prin pubertate, ce se manifesta printr`un val continu de schimbari. Anul trecut nu`i placeau fetele, anul asta i`au placut pana sa intalneasca baieti, acum ii plac baietii o perioada, pe viitor cine stie, poate ii plac iar fetele.

Ignora-l si tu pana isi descopera iar orientarile sexuale.

| lostgirl07 explică (pentru WaterDrop):

Nu e vorba ca ii plac baietii.ce nu inteleg eu e de ce de cand colegii de clasa au inceput sa spuna ca eu si cu el am fi un cuplu el ma evita? si eram prietenii..incepeam sa devenim prieteni.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand te tachinezi, te jignesti, ca atare nu-i nimic bun in asta!
Evident ca nu exista simpatie intre voi, de aici si tachinarile si comportamentul rece al baiatului.

| lostgirl07 explică (pentru WaterDrop):

Crede-ma stiu ca nu il duce mintea. Nu il plac mai mult decat ca pe un coleg de clasa.Doar ma intrebam de ce e mai ipocrit decat de obicei. O si stai linistit/a prefer adevarul decat o minciuna