Dar tu ai bifat clasa de mate info intensiv engleză pe cererea de înscriere sau cei de la liceu te-au inscris acolo pentru ca ai avut media mai mare?
Dar ai bifat tu pe cererea de înscriere specializarea mate info intensiv engleză sau acolo ai fost repartizată de cei de la liceu pentru ca aveai medie mare?
Era acelasi cod si la intesiv info si la intesiv eng. Si s.a hotarat ca prima clasa sa fie de eng.
Vei face mai puține orede informatică și bineînțeles mai multe ore de engleză. Dacă nu știi engleză, învață. Nu ai motive să te simți așa. N-ai vreun talent? Hmm, ești siiiiigură? Nu voi scrie aici un discurs motivațional, dar las-o mai moale. Nu ai de ce să te îndepărtezi de prieteni. Nu știu ce are lumea în ziua de azi. Dacă asta ești tu, ori scimbi ceva, ori te accepți așa cum ești.
În fine...mult succes!
Aha...și cei de la liceu te-au contactat ca să te anunțe ca trebuie să dai acel test la engleză?
De fapt treburile au stat asa: dupa examen m-am dus si am intrebat de test si au zis ca nu se da. Cu o zi inainte de a ma inscrie am intrebat si au zis ca nu se da si cand m-am dus sa ma inscriu era panou in care ne spuneau ca sam test. Si dupa s-a hotarat ca prima sa fie eng si a doua info, iar testul nu e eliminatoriu, deci il dau degeaba. Oricum m-am apucat de meditatii, profa si-a pus mainile in cap. Meh, ma simt ase prost.