| AleBoc a întrebat:

Hei! Azi am dat bacul la istorie şi am gresit numaratoarea paginilor. Supreveghetorul mi-a modificat, a facut un 7 peste 8, la fel facand si peste primele 2 pagini. Oare se considera semn?

5 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Sincer? Nu cred...e numaratoarea pana la urma, o sa isi dea seama c-ai gresit. Slabe sanse.

| AleBoc explică (pentru aXy99):

Asa sper si eu.

| aXy99 a răspuns (pentru AleBoc):

Pe a 2-a foaie tipizata ceruta am descoperit o urma (o curba micuta) de pix. Profesorul supervizor mi-a spus (dupa ce i-am atras atentia) sa tai randul din zona respectiva, dar dupa ce am terminat lucrarea m-am gandit ca e mai bine sa rescriu, nevoind sa risc sa mi le anuleze lucrarea, eu scriind tot cu un stilou. Am fost la limita cu timpul. O sa stai cu grija pana pe 5, dar pana la urma...ce-o fi o fi. Nu e vina ta si nu cred ca sunt asa de absurzi, doar nu ai desenat fluturasi pe lucrare laughing

| AleBoc explică (pentru aXy99):

Da, asa este. Am mai intrebat in stanga-dreapa si toata lumea mi-a spus sa stau linistita. Majoritatea aveau cate o nedumerire in legatura cu semnele, daca o luam asa ar trebui sa anuleze jumatate din lucrari, gandindu-ne mai ales la cati au gresit numaratoarea. Vom vedea atunci! happy

| aXy99 a răspuns (pentru AleBoc):

Exact. Sunt muuulte "semne": ingrosari, linii, litere anormale...nu ai cum sa scrii perfect in conditii de stres mai ales cand examenul e contratimp.