| Ella_Michaella_1996 a întrebat:

Hei boys! kiss voi ce ati primit de ziua indragostitilor? sau. ce si-ar dori un baiat sa primeasca? am nevoie de niste idei pentru cadoul iubitului meu de dragobete please heelp laughing fundaa! kiss

10 răspunsuri:
| KEPA a răspuns:

Buna! Eu unul am primit un parfum nu foarte fita, dar este semnificativ pentru mine. Daca vrei, ii poti cumpara si o spuma de ras sau un after-shave, ar fi multumit. Succes!

| MarianWLF a răspuns:

Cumpara un set de corp, mama mai ia catalog de la avon, ma mai uit si eu de curiozitate chiar daca sunt baiat, am vazut acolo tot ce e nevoie pentru un asemenea cadou, seturi de parfum, apa de toaleta, deodorant, sau parfum cu spray de corp+gentuta pentru ele, etc, cam acolo ai gasi ce sa ii iei. Partea proasta e ca dureaza pana vine comanda. Daca excluzi asta macar ramai cu ideea, cauta ceva de genul in magazine.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Eu unul nu as vrea nimic. Poate suna ciudat dar prefer sa ofer. Nu ma topesc deloc dupa primit. Ceva simbolic dar daruit cu mult suflet este de 10 ori mai bun daca chiar trebuie. Acum depinde si de el. Nu prea cred sa nimerim noi gusturile omului. Cumpara si tu clasicul set gilette. De obicei e o reusita totala si pana la urma gestul, nu valoarea, conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"voi ce ati primit de ziua indragostitilor" nimic.
"ce si-ar dori un baiat sa primeasca? " tu confunzi baietii cu fetele se pare.

| Ella_Michaella_1996 explică (pentru anonim_4396):

Adica tu vrei sa spui ca doar fetele primesc cadou? Eu imi respect iubbitul si cred ca este un gest destul de simpatic ca vreau sa-i ofer un cadou care sa-i arate ca-l iubbesc si sa ii fie si de folos in acelasi timp. Si baietiilor le plac surprizele si ei au nevoie de afectiune nu doar fete;-). oricum interesanta parerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ella_Michaella_1996):

" Si baietiilor le plac surprizele si ei au nevoie de afectiune nu doar fete" ce prostie ti-a iesit pe gura. daca un baiat are nevoie si de altceva decat persoana ta, e clar cat de mult tine la tine. pentru mine un obiect tampit nu ma incalezste cu nimic, prefer sa fie iubita langa mine.

Ok, am inteles te cam supraestimezi

anonim_4396

Cum? ca nu vreau sa se dea bani aiurea si prefer compania unei fete? ce mentalitate inteligenta ai nu am ce zice. daca au asa majoritatea fetelor de varsta ta, e clar.

Cu siguranta tu nu ai ce sa faci la ora asta si te-ai gandit sa ma plictisesti si pe mine cu ideeile tale invechite ca baieti nu vor, nu fac, nu dreg. sa fim serios ca nu o refuzi niciodata un cadou de la cineva. Si nu trebuie neaparat sa dai pe el;-) si iti mai spun inca o data : O seara buna!; Noapte buna!; Pa-Pa!

anonim_4396

Noapte buna. tin sa cred dupa mentalitatea ta ca ti-a trecut de mult ora de culcare.

Întrebări similare