Urat din partea ei. De ce mai faci un copil daca nu stii sa ii acorzi ingrijirea necesara, atentia si dragostea?! Nu pot intelege asemenea oameni. Imi pare rau pentru tine, nu sunt prea multe de facut decat sa astepti sa treaca timpul, sa te faci mai mare si sa o iei pe drumul tau. Ai mare grija de tine, si ce alegi in viata!
Incearca sa insisti,pentru ca orice mama isi iubeste copiii chiar daca noi suntem mai prostovani si credem ca nu e asa.Spune-i ca vrei o discutie serioasa si poate o sa inteleaga, sau daca nu merge vorbeste cu tatal tau. Poate ai incercat sa te dai in vorba cu ea dar daca mama ta este o fire glumeata atunci face doar glume. Daca ma insel eu atunci fa o greseala intentionata si da-i posibilitatea sa te certe(cearta pentru noi, copiii e o invatatura de la parinti). Daca nu merge asa, atunci apeleaza la un psiholog, ca el are tot timpul din lume sa te asculte. Sper ca te-am ajutat!
Nu stiu ce sa spun, e adevarat ca ai dreptate deoarece caracterul mamei tale nu este tocmai... cum sa spun. adecvat. Ar trebui sa insisti sa discuti cu ea serios! Scuze ca nu prea am spus cine stie ce, dar nu prea stiu si naah.
Nu stiu, poate plecati ambii la un psiholog, deoarece relatia mama-copil este un lucru foarte importatn in viata fiecarui om. Bafta!
Este complicat Incearca totusi sa o intelegi si pe ea, are o perioada mai proasta, daca tatal tau a plecat cu una vorbeste cu ceea mai buna prietena a ta, sau bunica
Fi mai toleranta cu mama, cred ca ea trebuie tratata de depresie.
Orice mama isi iubeste copiii.
Sfatuieste-te cu o bunica, o matusa sau cu diriginta.
Cauta sa o intelegi, mama ta este nefericita in sufletul ei.
Vorbesye cu ea, fa ceva care sa-i atraga atentia.