| lexyy a întrebat:

Hei, buna, am 17 ani si am o porblema; nu am sani aproape deloc, si am areola foarte mare, este vreo probelma?sad, as vrea sugestii in privinta sanilor daca pot face ceva sa creasca si a areolei, mentionez ca sunt sportiva! astept raspunsurile voastre:*

7 răspunsuri:
| RaZ4Ing a răspuns:

Este obisnuit daca esti sportiva. lasa-te de sport daca vrei sa iti creasca. bafta. exista si unguente de masat sanii... cauta pe net

| lexyy explică (pentru RaZ4Ing):

In primul rand nu ma pot lasa de sport pentru ca imi place foarte mult ceea ce fac:Xsi pe majoritatea siteurilor de sanatate si chestii de genu asta scrie ca te dezvolti mai bine daca faci sport,eu as mai avea o problema,daca ma las de sport ma ingras foarte repede,eu nu sunt grasa dar am putina burtica care nu arata prea bine, si nu-mi permit sa port ceva mulat si sportu' ma ajuta foarte mult pentru ca da roade in priinta burticii, scade pe zi ce trecehee heeasa ca nu stiu ce pot sa fac altceva! oricum mersi de sugetie:*

| RaZ4Ing a răspuns (pentru lexyy):

Ramai la unguente. du-te la un plafar si ia TINCTURA DE MARAR! Este foarte bun nu este prea mult. o sa te ajute garantat. pe prietena mea a ajutat-o destul. st mandru de efectele tincturii

Mersi mult:*

| RaZ4Ing a răspuns (pentru lexyy):

Nu ai pentru ce!winking bafta.

Mersi la fel, take carewinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sportivele nu sunt dezvoltate la bust!
Nu ai întrebat medicul echipei, cel de familie?
Pa, pa.