| fetelerebele a întrebat:

Hei buna sunt foarte suparata sad imi merge prost totul e ok la scoala acasa etc...dar in dragoste e naspha? plac un tip si el nu stiu totusi as vrea sa il uit am 14 ani si pana acum nu mai combinat cu nimeni ma plac atatiaaa din calsa dar eu pe cei care ii iubesc.nu adica nu stiu nici nu mai vreau sa incerc ..mam satrurat sunt foarte decurajata ce sa fac un sfat? va roog nu mai pot!

3 răspunsuri:
| yoana_5239 a răspuns:

Uite cand avem 14 ani eram exact in aceeasi situatie toti ma placeau infara de tipul pe care eu il placeam asa ca i-am aratat ca baietii ma plac m-am combinat cu un tip mai dragut din cei care ma placeau am stat o saptamana cu el si in decursul acestei saptamani tipul pe care il placeam a inceput sa se dea la mine si imediat dupa ce m-am despartit de iubit m-am combinat cu el si hiar si acum avem o relatie furmoasa d e 2 aniwinking

| Oana65 a răspuns:

Stii, e ok sa iti placa de cineva... Dar crede-ma ca tu daca ai rezultate bune la scoala tine-te de ele si nu lasa baietii sa-ti intre in viata! Ca sa-l uiti este greu, dar incearca sa te concentrezi pe diverse probleme... E imposibil sa-l uiti definitiv ca, doar va intalniti la scoala, dar incearca sa te gandesti la tot felul de lucruri cu exceptia lui! Te rog, funda?

| fetelerebele explică (pentru yoana_5239):

Mersi bravo sa fii fericita mersi cu raspunsulwinking happy