Pai eu zic sa iti iei inima in dinti si sa iti dai o intalnire cu el si acolo incearca sa o iei usor cu acel subiect.mult noroc! funda?
Crezi? pai sa stii ca orce baiat are orgoliul lui,daca el nu tea sunat nu a mai vorbit nu trebuia sa-l iei asa de prepede, parerea mea, trebuia sal suni direct si sa-i spui ce crezi.cred ca ar trebui sa lamuresti problema cu el. pentru ca baiatul pare sa te placa
Ia-ti inima in dintii. Spune-i ca ai o surpriza pentru el, nu spune-i surpriza.Si spune-i sa tina ochii inchisi.Saruta-l cat are ochii inchisi!
Daca nu vrea sa tina ochii inchisi, saruta-l direct!
Ca fata, ar trebui sa fii mai indiferenta, pentru ca baietii apoi te iau de fraiera.te-ai gandit ca poate nu mai vrea el sa fiti impreuna? daca intr-adevar te iubeste o sa faca el primul pas:d
bafta
As vrea sa il abordez pe mess... dar nu stiu cum. fata in fata e mai greu acum... inainte el ma ruga sa iesim. acum mai greu
Buna! din ce am inteles mai sus parerea mea e ca nu-si mai doreste o relatie cu tine. Oricat ar fi orgoliu de mare nu ar trebui sa faca asa ceva mai ales daca ar tine la tine.Intalnestete cu el spune-i ce ai pe suflet si asa ai sa-i vezi si reactiile, dar mai bine il uiti! Asta e parerea mea acum faci tu cum crezi ca e mai bine.:*