| happylife a întrebat:

Hei buna TPU.DEci as vrea un sfat de la voi...Cand am ajuns in clasa a9a parca nimic nu-mi pasa, fara baieti, tocmai trecusem peste o experienta urata si eram convinsa ca singura era cel mai bine.Incepeam sa-mi cunosc colegii si totul era ok. A trecut primul an si a venit a10a.Am aflat ca unui baiat din clasa ii placea de mine, nu eram chiar sigura dar mi-o spuneau si altii si era destul de evident.Culmea m-am indragostit si eu de el insa in acel an nu s-a intamplat nimic.In vacanta ma tot gandeam la el sperand ca sentimentul era reciproc.In cls a11a totul a luat alta intorsatura.Eram extrem de apropiati iar toti credeau ca suntem impreuna, dar nu era asa. N-am avut curaj sa fiu eu cea care sa fac primul pas si nici el, iar eu nu intelegeam de ce.Am aflat mai tarziu ca avea prietena si totusi zi de zi nu se deslipea de mine, vorbeam la telefon ba chiar ieseam impreuna.Am asteptat mult sa se decida, pana cand intr-o zo a parasot-o pentru mine.Insa ceva s-a intamplat...eu nu mai simteam nimic.Eram atat de ranita incat nu-mi mai pasa, la fix a venit si vara iar amintirea lui a disparut odata cu terminarea clasei a 11a.Acum sunt in a12a.EU nu mai simt nimic, insa totusi ce s-a intamplat atunci ma doare si de fiecare data cand il vad imi amintesc de tot:bune si rele. El incearca sa se apropie de mine si simt ca mereu vrea sa-mi zica ceva, dar renunta in ultimul moment.Il vad cum ma priveste de la distanta dar nu face nimic. Oare chiar mai tine la mine? iar intrebarea care ma macina e : Oare eu mai simt ceva? au sunt doar amintiri.Multumesc TPUwinking.

Răspuns Câştigător
| BlueDreams a răspuns:

Sunt momente cand amintirile din trecut pur si simplu ne coplesesc si avem tendinta sa credem ca sentimentele inca sunt prezente in viata noastra. Dupa cate vad el e un adevarat las, relatia voastra s-a desfasurat pe o periodada lunga de timp in care tu spui ca au fost si bune si rele.Nu stiu ce sa iti spun, cred ca tu retraiesti momentele alea crezand ca inca ti la el si probabil ca acelasi lucru i se intampla si lui, sau poate el chiar mai simte ceva.Totusi pentru tine e un trecut dureros si trebuie uitat. Daca simti ca inca mai poti, da-i o a doua sansa, insa s-ar putea sa fie ca prima oara.Mai bine uita si gandeste-te ca daca e sa fiti impreuna o sa fiti indiferent de ce s-ar intampla.Mai ai un an de liceu, bucura-te de el si lasa tristetiile in urma.Prezentul e important, trecutul poate sa ramana in urma sau poate sa revina intr-o forma mai frumoasa odata, depinde de ce ne rezerva viata.winkingBafta.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sunt unele relatii care mai merita o doua sansa.Si altele nu.Ma tem ca aceasta relatie intra in a doua categorie. Daca era vorba despre iubire din partea lui si a ta nu mai era intervalul asta enorm de timp in care nici unul nu a facut niciun pas
Eu cred ca sunt doar amintiri.Amintiri actualizate.Astea sunt cele mai urate amintiri.Traind trecutul, uiti prezentul

| Akid a răspuns:

Pai ce pot sa zic?
stai si gandeste-te bine
pune`te intr-o relatie
adica gandeste`te
daca te`ai simti bine sau nu cu el
daca tu crezi ca te`ai simti bine se presupune ca mai simti totusi ceva acolo
si inca ceva daca atunci cand il vezi iti aduci aminte de rele si bune e clar ca ceva acolo tot a ramas
succes
sper ca te-am ajutat

| adynutza_2816 a răspuns:

Daca suferi pentru el inseamna ca mai este ceva intre voi dar trebuie sa ii mai dai o sansa si sa incerci sa vezi daca in sufletul tau mai exista acea pasiune pentru el. oricum cred ca mai este ceva intre voi doarca tu trebuie sa ai initiativa si sa vorbesti cu el pentru ca el sufera si vrea sa te faca fericita dar tu trebuie sa il lasi sa fie langa tine fara sa te gandestica tiar putea face rau altfel il vei pierde

| happylife explică:

VA multumesc pentru raspunsuri:X