Stii, fa precum gaina din bancul acela (o gaina este fugarita de un cocos si se gandeste - daca ma opresc spune ca-s c*rva, daca fug in continuare spun ca mi-e teama, mai bine ma ipiedic)
Gaseste o modalitate de a te impiedica, caci nu este corect ca "prietenul" iubitului tau, sa se dea la tine. Iar daca ii spui direct, sunt sanse sa nu te creada, sa spuna ca inventezi.
O modalitate de a avea un argument, ar fi sa vorbesti cu el ori prin mesaje, ori pe facebook/whatsapp, deoarece mesajele se salveaza automat.
Poti avea si o discutie cu acest prieten al lui, si sa-i spui o data si pentru totdeauna ca nu se poate.
I'am spus dar el insista si deja ma calca pe nervi.
Chiar nu inteleg ce are de castigat.
Cel mai corect pentru toată lumea implicată ar fi să îi spui iubitului tău cum stau treburile, însă atunci rişti să fii acuzată că le-ai stricat prietenia (ce mai "prietenie"...). O a doua variantă ar fi să îl ignori. Alegerea e doar a ta.
O sa ii spun ca a incercat sa ma sarute. iubitul meu stie ca se da la mine si mi-a zis sa nu il bag in seama.
O sa il evit cu siguranta si da sa stii ca au o prietenie super daca el se da la iubita prietenului lui.
Daca iubitul meu are incredere asa cum zice ayunci nu ma va acuza. Nu are de ce.
misauratcuviata întreabă: