Eu zic ca nu ar trebui sa-i dai sperante prea mari baiatului astuia, mai ales pentru ca nici nu va veti putea vedea foarte des. Si din ce ai povestit tu aici mi se pare ca ar cauta doar sa profite de tine. Din moment ce ai doar 14 ani, nu mi se pare prea ok ca ai fost la un baiat acasa, mai ales ca l-ai cunoscut de o zi. Pe viitor ti-as sugera sa fii mai atenta, asta doar daca nu vrei sa te trezești ca esti fortata sa faci ceva ce nu ti-ai dori. De data asta ai avut noroc cu el, dar mai multa precautie de acum in colo.
Baiatul nu cauta decat sex. Si dupa cum ai scris-o aici, fara nicio parere de rau ca te-a "tavalit" in scara, e clar ca ti-a placut. Ai doua variante. O faci cu el, ii arati cat de usuratica esti si apoi te lasa cu ochii in soare sau incetezi sa te mai porti in halul asta. O fata care se respecta nu cedeaza in fata unui baiat in cateva zile.
Nu cred ca ar forta-o nimeni. E clar ca i-a placut) Stia ce o asteapta acasa la el si nu a obiectat.
Nu voiai să se ajungă la sex, dar de ce te-i ''tăvălit'' cu el prin scări şi te-ai băgat în patul lui? Ai 14 ani, iar ceea ce ai făcut fac şi aştia mai mari când vor să facă sex.
''ce ziceti sa fac?'' Pune mâna pe carte şi lasă tăvăleala că deja te transformi într-o panaramă de mică. Maică-ta ştie ce faci tu? Dacă află, jar mănânci.
misauratcuviata întreabă: