| TepeT a întrebat:

Hei. cunosc o fată de foarte mult timp. incet, am legat o prietenie frumoasă (zic eu), vorbeam aproape zilnic pe facebook, din când in când ieșeam pe afară (mai rar.) și am inceput s-o plac. O plac. destul de mult, incât când am ceva de făcut mă gândesc doar la ea. la cum ar fi să fiu lângă ea, să imi petrec timpul cu ea. Mă gândesc tot timpul cum/ ce s-ar intâmpla dacă i-aș spune că o plac. Am inceput să văd. că de un timp, nu prea mai vorbește cu mine așa mult pe facebook, insă când revine din nou pare să-i placă să vorbească cu mine. uneori. Eu chiar o plac foarte mult pe ea. și-aș vrea să-i spun asta. Spune-ți-mi niște păreri despre povestea asta. ceva ce m-ar putea ajuta, orice.
Aș vrea să mai spun și că mi-e frică puțin de refuz. pentru că simt că n-aș mai găsii pe cineva ca ea.

Răspuns Câştigător
| ImNutellingYou a răspuns:

Am avut o poveste asemanatoare acum 1 an happy cu un coleg de clasa. Imi placea de el foarte mult dar imi era foarte frica sa ii spun. Dupa un timp mi-am facut curaj si i-am trimis un sms big grinhee hee spunandu-i ca imi place de el. S-a intors la mine, a zambit si in pauze cand vorbeam cu el si il intrebam daca e reciproc imi zicea: " o sa iti spun in clasa a12a", a fost penibil pentru mine dar dupa un timp, am iesit mai des impreuna si s-a infiripat ceva happy, desigur la noi nu a tinut mult pentru ca e un afemeiathee hee dar nu te descuraja, spune-i ca o placii sau complimenteazo in anumite feluri si o sa isi dea seama singura happy. Din cate spui, uneori se simte bine vorbind cu tine asta insemnand ca si ea simte ceva pentru tine, chiar daca vei primii un refuz, nu te intrista, fa asa fel incat sa ramaneti prietenii buuni happy, nu e o mare pierdere. :*! Sper ca te ajuta sfatul meu.

2 răspunsuri:
| TepeT explică (pentru ImNutellingYou):

Hei, imi pare rău pentru povestea ta. Asta mi-am pus in plan. să-mi fac curaj și să-i spun. Mersi.

| AktivShack a răspuns:

Salut.Pai uite ca am si eu o intrebare pentru tine.Ce mai astepti? Spune-i ce simti, nu ai nimic de pierdut. Daca mereu iti va fi frica de refuz nu vei ajunge nicaieri. Spun asta din propria experienta si regret faptul ca la fel ca si tie, mi-a fost frica de refuz.Succeswinking.