Doar cu timpul.Mi s-a intamplat si am cautat solutii, am incercat sa imi schimb complet ritmul de viata, mi-am facut alt prieten doar pentru a-l uita. Nimic de mai sus nu a functionar, dar am inceput sa vad altfel lucrurile in timp. Momentan, tu trebuie sa stai calma, sa il privesti ca pe un nimic, pentru ca asta e, si sa fii impacata cu tine. Si ca exemplu ca timpul le rezolva pe toate, sunt eu; care cu 1 ani in urma eram tradata, mintita si fara intelegere acum ma simt perfect si el ma implora sa il iert.
Stiu ca am scris prea "siropos" si din astea, dar imi mentin parerea ca doar cu timpul te vei ierta
Stiu cum te simti.asa am patit si eu. incerc sa nu ma mai gandesc la asta, dar persoana iubita imi apare mereu in vis sau in gand si plang pentru ca nu voi afla niciodata ce-ar fi fost.Sa sti ca te ajuta daca i se intampla lui ceva rau.De exemplu eu purtam aparat dentar, iar el a ras doi ani de mine, iar acum poarta si el.Ma simt mai bine.Ori cauta-l pe facebook si vorbeste-i cu indiferenta si indrazneala. daca vrei sa impartasim sentimente idul meu:deeacordos2000@yahoo.com
misauratcuviata întreabă: